Μίτσελ: Ξέρουμε να παίζουμε καλά στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ

Για όλα μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τον αυριανό αγώνα με τη Γιουβέντους.

«Ο Τσόρι θα είναι στην ενδεκάδα αύριο και το ξέρει ήδη. Ελπίζουμε να είναι τόσο σημαντικός για μας αύριο, όπως πάντα το κάνει στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Φυσιολογικά, ξέρουμε να παίζουμε καλά σε τέτοια παιχνίδια. Το δείξαμε

και πέρσι αλλά και με την Ατλέτικο ότι μπορούμε να αποδώσουμε σε υψηλό επίπεδο» ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Μίτσελ.

«Και με την Μάλμε το κάναμε, αλλά μας στοίχησαν τα λάθη στις δύο περιοχές. Κάναμε παρόμοιο παιχνίδι πέρσι στην Λισσαβόνα αλλά τότε το αποτέλεσμα ήταν καλό. Πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε να είμαστε σε υψηλό επίπεδο ή να μπούμε σε περιπέτειες, όπως έγινε με την Μάλμε» συνέχισε ο Ισπανός προπονητής.

«Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και πολύ περισσότερο μια ομάδα όπως είναι η Γιουβέντους, αλλά εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε το δρόμο μας. Ο κόσμος μιλάει καλά για εμάς, την μπάλα που παίζουμε, την έδρα μας. Μακάρι να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να μιλάμε για καλό αποτέλεσμα μετά το παιχνίδι» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για τα (αρκετά) γκολ που δέχεται ο Ολυμπιακός απάντησε: «Σε σχέση με πέρσι έχουμε δεχθεί τα ίδια γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρσι είχαμε δεχθεί τέσσερα γκολ από την Παρί Σεν Ζερμέν και μετά είχαμε βάλει τρία στις Βρυξέλλες, άρα έχουμε τον ίδιο συντελεστή. Τα γκολ δεν τα τρώει ο Μποτία, δεν παίζει μόνος του. Στο ματς με την Ατλέτικο και ο Μποτία και όλη η ομάδα απέδωσαν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Μην προσπαθείτε να με κάνετε να σχολιάσω αρνητικά κάποιον παίκτη. Δεν θα το κάνω ποτέ, ούτε για τον Μποτία, ούτε για κανέναν».

Όσο για τις διαφορές ανάμεσα στη Γιουβέντους του Κόντε σε σχέση με την ομάδα που προπονεί τώρα ο Αλέγκρι; «Είναι λογικό η Γιουβέντους του Κόντε να είναι διαφορετική σε σχέση με αυτή του Αλέγκρι. Δεν ξέρω αν είναι πιο άγρια, πιο καλή, πιο θαρραλέα, ξέρω όμως ότι είναι το ίδιο δυνατή. Διαφορές υπάρχουν, αλλά η δυναμικότητα παραμένει».

Ο Μίτσελ ρωτήθηκε επίσης για το ποια είναι η εκτίμησή του αναφορικά με τον τρόπο που θα παίξει η αντίπαλός του. «Δεν ξέρω αν θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα αντιμετωπίσουμε ομάδα με 3 αμυντικούς. Και η Μάλμε παίζει έτσι κάποιες φορές, όμως η Γιουβέντους ξέρει να παίζει σωστά αυτό το σύστημα. Ξέρουμε λίγο-πολύ πως θα αμυνθεί και πως θα επιτεθεί η Γιουβέντους, οπότε έχουμε μια εικόνα για τον τρόπο που θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε».

Εξάλλου, υπήρξε ερώτηση σχετικά με τον Αμπιντάλ και το αν υπάρχει θέμα με τον Γάλλο αμυντικό. «Ο Αμπιντάλ είναι καλά. Εδώ και καιρό είχε ζητήσει να κάνει ένα ταξίδι για προσωπικά ζητήματα και επειδή δεν θα τον χρησιμοποιούσα στην Κρήτη, συμφωνήσαμε να κάνει τώρα αυτό το ταξίδι» ήταν η τοποθέτηση του Μίτσελ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αποκάλυψε ακόμη ότι μίλησε με Τοροσίδη και Μανωλά. «Και με τους δύο μίλησα χθες. Τους παρακολουθώ, κάνουν καλά την δουλειά τους. Τους ζήτησα ένα πράγμα μόνο: Αύριο να υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό».

Keywords
Τυχαία Θέματα