Μήνυση κατά του νοσοκομείου Κοζάνης για την υπόθεση Πολύζου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας του 23χρονου Κωστή Πολύζου στη Σιάτιστα Κοζάνης από τον πατριό του σε συνεργασία με τη μητέρα του, καθώς εξαφανίστηκαν στοιχεία για το θάνατο του βιολογικού του πατέρα από το νοσοκομείο Κοζάνης.

Αυτό διαπίστωσαν οι συγγενείς του βιολογικού πατέρα του Κωστή Πολύζου οι οποίοι πλέον ψάχνουν

τα πάντα για την υπόθεση μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη ότι το παιδί το σκότωσε η ίδια η μάνα του με τη βοήθεια του πατριού του.

Στο πλαίσιο της έρευνας της οικογένειας Πολύζου διαπιστώθηκε πως ο φάκελος με το ιστορικό θανάτου του Γιώργου Πολύζου δεν ήταν επαρκής, με αποτέλεσμα να υπάρχουν υπόνοιες για τις πραγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.

Για το λόγο αυτό η οικογένεια του πατέρα του Κωστή Πολύζου κατέθεσε μέσω του πληρεξουσίου συνηγόρου της μήνυση κατά της διοίκησης του Νοσοκομείου Κοζάνης.

Κατηγορεί τους διοικούντες για δόλια καταστροφή δημοσίων εγγράφων και παράβαση καθήκοντος δημοσίων υπαλλήλων.

Φόβοι για δηλητηρίαση!

O πατέρας του 23χρονου από τη Σιάτιστα Κοζάνης άφησε την τελευταία του πνοή στις 7 Απριλίου του 1997.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εκπομπής «Φώς στο Τούνελ», ο Γιώργος Πολύζος ένιωσε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν σε κατάστημα του οικήματος στο οποίο διέμενε.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας στη Σιάτιστα όπου διαγνώστηκε με καρδιακό σοκ. Είχε προηγηθεί το μεσημεριανό γεύμα και η εικόνα που παρουσίαζε παρέπεμπε σε δηλητηρίαση…

Μάλιστα, ο γιατρός του Κέντρου τον ρώτησε τότε μήπως είχε πάρει ποσότητα χαπιών για να αυτοκτονήσει. Στη συνέχεια ο 42χρονος πήγε με χαμηλή πίεση στο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου έπαθε καρδιακή ανακοπή και πέθανε!

Το περίεργο είναι πως δεν υπήρχε ιστορικό κληρονομικότητας ή κάποιο παθολογικό – καρδιολογικό πρόβλημα που να δικαιολογεί την ανακοπή καρδιάς….

Το χειρότερο είναι πως στο νοσοκομείο δεν έγινε η απαραίτητη νεκροψία, απλά δόθηκε βεβαίωση θανάτου, επιτείνοντας τη σύγχυση ως προς τα πραγματικά αίτια και συνθήκες που απεβίωσε ο Γιώργος Πολύζος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ»

Το άρθρο Μήνυση κατά του νοσοκομείου Κοζάνης για την υπόθεση Πολύζου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα