«Μίλησαν» οι κλήσεις του δολοφόνου Χρυσαυγίτη

Ξετυλίγεται σιγά-σιγά το κουβάρι σχετικά με τη δολοφονία του αριστερού ράπερ Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο Γιώργο Ρουπακιά, καθώς οι αστυνομικές αρχές έχουν στη διάθεσή τους τα πρώτα στοιχεία από την άρση του δράστη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχουν εντοπιστεί οι κλήσεις και τα μηνύματα στο κινητό του δράστη το βράδυ της εν ψυχρώ δολοφονίας του Φύσσα.

Από τα στοιχεία προκύπτει ότι ο Χρυσαυγίτης δέχτηκε αρκετά τηλέφωνα την ώρα που έβλεπε ποδοσφαιρικό αγώνα στο σπίτι του, όπως έχει καταθέσει και η σύζυγός του. Ύστερα από τις κλήσεις αυτές, πήγε στην Αμφιάλη, όπου δολοφόνησε τον ράπερ.

Το

τοπίο θα γίνει ακόμη πιο σαφές τη Δευτέρα, όταν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία επεξεργασίας των στοιχείων από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δράστη.

Ελεύθερη η σύζυγος του δολοφόνου Χρυσαυγίτη

Χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκε ελεύθερη τόσο η σύζυγος του 45χρονου Γ.Ρουπακιά, δολοφόνου του 34χρονου Παύλου Φύσσα, όσο και η φίλη της. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο γυναίκες είναι αντιμέτωπες με την κατηγορία της ψευδορκίας.

Στην κατάθεσή της η σύζυγος του Ρουπακιά φέρεται να υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή και μόνο μία φορά πήγε σε διανομή τροφίμων.

Ελεύθερος αφέθηκε και ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Χρυσής Αυγής Πειραιά, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα