Μικρούτσικος νοσοκομείο: Τα νεότερα για την υγεία του

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα με υψηλό πυρετό και λοίμωξη του αναπνευστικού. Ο γιος του Στέργιος δήλωσε πως ο παρουσιαστής είναι πολύ καλύτερα. «Είναι αρκετά καλύτερα και ο πυρετός που τον ταλαιπωρούσε μέρες έχει πέσει πλέον. Για προληπτικούς λόγους υποβλήθηκε και σε μοριακό τεστ για τον κορονοϊό παρότι έχει κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου. Είναι πολύ καλύτερα, θα χρειαστεί ωστόσο να μείνει μέσα στο νοσοκομείο 1-2 μέρες ακόμα», δήλωσε ο

Στέργιος Μικρούτσικος.

Η κατάσταση του Ανδρέα Μικρούτσικου κρίνεται σοβαρή μιας και ο παρουσιαστής έχει υποκείμενα νοσήματα. Ο ίδιος πρόσφατα σε μία συνέντευξή του, είχε αποκαλύψει πως από την υπερβολική στενοχώρια παλιότερα είχε πάθει ίωση και εν συνεχεία πνευμονικό οίδημα. Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του είχε χάσει την αναπνοή του κι αν δεν ήταν ο γιος του να τον σώσει δεν ξέρει που θα ήταν αυτή τη στιγμή.

Στις αρχές του χρόνου ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά το θάνατο του αδερφού του, είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ιπποκρατείου, το Σάββατο (04/01/2020) με πνευμονικό οίδημα. Νοσηλεύτηκε αρχικά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάστασή του αντιμετωπίστηκε με φαρμακευτική αγωγή, και πήρε εξιτήριο, 11 ημέρες μετά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μικρούτσικος,mikroutsikos