Μιχελάκης: Σοβαρή η καταγγελία του «Ελεύθερου Τύπου»

«Σοβαρή καταγγελία» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» για την ενδεχόμενη έμμισθη σχέση του υποψηφίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Χήτου με την ΕΥΠ, επιμένοντας παράλληλα στην άποψή του πως η υπόθεση πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Μιχελάκης: «Το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελεύθερος

Τύπος ότι ένας δημοσιογράφος, υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έπαιρνε χρήματα από την ΕΥΠ, είναι μία πολύ σοβαρή καταγγελία. Οι δηλώσεις των εμπλεκομένων δεν αρκούν και η υπόθεση πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος».

Υπενθυμίζεται, πως η ΕΥΠ, χαρακτήρισε «πλαστή και κατασκευασμένη» την απόδειξη αμοιβής της ΕΥΠ προς τον κ. Χήτο, που παρουσίασε στο πρωτοσέλιδό του ο Ελεύθερος Τύπος.

Σφοδρή ήταν και η αντίδραση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου ήταν άμεση και ήρθε μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης facebook, όπου ο κ. Καμμένος έγραψε: «Οι πλαστογράφοι που διαδέχθηκαν τον Μιχελάκη στον Ελεύθερο Τύπο νομίζουν ότι εκτελώντας συμβόλαια των χαλκείων της τρόικας θα ανακόψουν το τσουνάμι των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ας αρκεστούν στις πλαστογραφίες υποτίτλων και ας μην ξοδέψουν τις μαύρες σακούλες των αργυρίων λάσπης, θα τις αποδώσουν πίσω στον ελληνικό λαό αφού πληρώσουν στην ποινική δικαιοσύνη. Τελειώσατε όλοι μαζί. Δεν σας φοβόμαστε. Ερχόμαστε».

Keywords
Τυχαία Θέματα