Μιχάλης Σαράντης: «Με την κόρη μου κοιμάμαι κι εγώ σαν μωρό»

Καλεσμένος στο «Καλύτερα δε Γίνεται» βρέθηκε την προπαραμονή των Χριστουγέννων οι ηθοποιοί Μιχάλης Σαράντης και Λένα Παπαληγούρα. Οι δύο συνάδελφοι, που φέτος ενώνουν τις δυνάμεις τους στο θέατρο Αλκυονίς, μίλησαν για τη συνεργασία τους αλλά και τις σχέσεις που διατηρούν με τα παιδιά τους. «Το τι συναισθήματα νιώθεις όταν έχεις ένα παιδί αλλάζει ανάλογα με την ηλικία του. Αλλά ένα πράγμα που δεν αλλάζει σχεδόν ποτέ είναι η ενέργεια που έχει αυτό το πλασματάκι όταν κοιμάται. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που

δεν κοιμάται εύκολα, έχω το στρες μου, τα άγχη μου. Όταν κοιμάμαι μαζί της, κοιμάμαι κι εγώ σαν μωρό», εξομολογείται ο Μιχάλης Σαράντης.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρει: «Οι ατέλειές μας είναι ένας αγώνας για το τέλειο, που δεν μπορούμε να το κατακτήσουμε ποτέ. Καθένας πρέπει να γιορτάζει τη μοναδικότητά του όπως κι αν είναι. Πρώτα αγαπάς εσύ τον εαυτό σου και μετά οι άλλοι εσένα». «Νομίζω ότι λίγο ή πολύ μέσα μας υπάρχει η αντίσταση απέναντι στο σκοτάδι. Είναι πολύ έντονο όταν παίζουμε την παράσταση και αναπαράγουμε αυτά τα λόγια, καταλαβαίνουμε πόσο λείπει σήμερα αυτή η ποίηση από την καθημερινότητα», δηλώνει ο Μιχάλης Σαράντης στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε Γίνεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μιχάλης Σαράντης,michalis sarantis