Μετονομάζει την off-road γκάμα της η Mercedes

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.


Η Mercedes φέρεται διατεθειμένη να αλλάξει τα ονόματα σε τρία SUV μοντέλα της, φέρνοντάς τα σε αντιστοιχία με την compact GLA-Class. Έτσι, η ανανεωμένη M-Class θα λέγεται GLE-Class, η GLK GLC και η GL GLS.

Αρχή θα γίνει στις αρχές του 2015, οπότε θα εμφανιστεί η ανανεωμένη ML, η οποία θα ονομαστεί κατά τα φαινόμενα σε GLE-Class, ώστε να φαίνεται η «συγγένειά» της

με την E-Class, όπως δηλαδή συμβαίνει με τις GLA και A-Class. Οπότε, μάλλον πρέπει να μιλάμε και για την GLE Coupe.

Το παραπάνω, θα συνεχιστεί και στην υπόλοιπη off-road γκάμα της γερμανικής εταιρείας, με το τρίτο γράμμα των νέων ονομάτων να υποδηλώνει το μοντέλο από το οποίο προέρχεται το κάθε SUV της Mercedes. Έτσι, η επόμενη γενιά της GLK θα «βαφτιστεί» GLC-Class, καθώς θα στηρίζεται εκ νέου στην C-Class, ενώ η GL-Class θα καλείται GLS-Class και θα διαθέτει και πολυτελή έκδοση Maybach.

Η παραπάνω λογική έχει υιοθετηθεί ήδη από την Mercedes στα 4θυρα κουπέ μοντέλα τις CLA και CLS, αν και η τελευταία στηρίζεται στην πλατφόρμα της E-Class.

Το άρθρο Μετονομάζει την off-road γκάμα της η Mercedes εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα