"Μετάνιωσα αλλά είμαι περήφανος που είμαι ΧA"

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η απολογία του δράστη του εγκλήματος στο Κερατσίνι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να είπε στον ανακριτή μεταξύ άλλων την φράση "Μετάνιωσα αλλά είμαι περήφανος που είμαι Χρυσή Αυγή".

Παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων ο 45χρονος δράστης της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά στις 9 το πρωί.

Ο 45χρονος, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ανέβηκε στο γραφείο της ανακρίτριας για να απολογηθεί για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας

από πρόθεση και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ο δράστης, που έχει ομολογήσει την πράξη του, κρατούνταν στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία φέρεται να επικαλέστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Μετά τη διαβίβαση του φακέλου με όλες τις παράνομες δραστηριότητες μελών, βουλευτών και οπαδών της Χρυσής Αυγής από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, η υπόθεση θα εποπτεύεται πλέον από την ίδια την εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη.

«Καίει» κορυφαία στελέχη της Χρυσής Αυγής το κινητό του Ρουπακιά

Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου – έχει προκύψει ότι ο Ρουπακιάς συνομιλούσε πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, με τον πρόεδρο τοπικής οργάνωσης στην περιοχή, ενώ όπως αποκαλύπτει σήμερα το Έθνος ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης είχε επικοινωνήσει τουλάχιστον δύο φορές με υψηλόβαθμο στέλεχος της Χρυσης Αυγης, που έχει στην ευθύνη του την περιοχή του Πειραιά.

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες στο θέμα της Χρυσής Αυγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα