Μετανάστες από Τουρκία: Άγριος καβγάς Βούλτεψη – Σβέρκου on air

Άγριος καβγάς ανάμεσα στη Σοφία Βούλτεψη και τον διευθυντή του avgi.gr, Νίκο Σβέρκο, ξέσπασε στον “αέρα” του ΣΚΑΙ, με τους τόνους να ανεβαίνουν μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου στην υφυπουργό Μετανάστευσης. Ο Νίκος Σβέρκος ρώτησε “αν γίνονται ή όχι pushbacks προσφύγων στο Αιγαίο, όπως έχει αποδειχθεί και στις Βρυξέλλες, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο επικεφαλής της Frontex”. Η ερώτηση

εξόργισε την Σοφία Βούλτεψη, λέγοντας χαρακτηριστικά: “ο άνθρωπος δεν πάει καλά, θα πάτε στις 20 μονάδες διαφορά. Θέλετε να έρθουν εκατομμύρια πρόσφυγες”.

Ο Νίκος Σβέρκος ρώτησε εάν οι Βρυξέλλες λένε ψέματα με την υφυπουργό Μετανάστευσης να απαντάει “δεν μας ενδιαφέρει τι λένε κάθε φορά για τη Frontex οι Βρυξέλλες”.

Ο δημοσιογράφος επέμεινε στην ερώτησή του για τα pushbacks με τη Σοφιά Βούλτεψη τελικά να σημειώνει ότι “δεν υπάρχουν, ούτε έχουν αποδειχθεί”. Ωστόσο συνέχισε λέγοντας “είστε ψεύτες, αυταρχικοί και απολυταρχικοί” χαρακτηρίζοντας τον Νίκο Σβέρκο “ντροπή της δημοσιογραφίας”.

Τι έγραψε μετά στο Twitter

Να σημειωθεί ότι μετά τον άγριο καβγά και αφού η εκπομπή είχε τελειώσει, ο Νίκος Σβέρκος έγραψε στο Twitter: “Σοφία Βούλτεψη, ευχαριστώ!”.

Σοφία Βούλτεψη, ευχαριστώ!#σκαι
(περισσότερα εδώ: https://t.co/kSgjPoZNvD) pic.twitter.com/SFUgmvkgo6

Nikos Sverkos (@nikos_sverkos) May 26, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μετανάστες, Τουρκία, Άγριος, Βούλτεψη – Σβέρκου,metanastes, tourkia, agrios, voultepsi – sverkou