Μεταγραφές!

Τα μεταγραφικά σενάρια είναι πάντοτε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, παρότι για την ομάδα σε προτεραιότητα είναι τα παιχνίδια που ακολουθούν έως το τέλος της φετινής σεζόν αλλά και για τον Μίτσελ προέχει η οριστική αξιολόγηση του υπάρχοντος υλικού.

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τις προσπάθειες και τις επαφές για την απόκτηση του Τζόναθαν Ντος Σάντος, με τον Μεξικανό χαφ της Μπαρτσελόνα να αποτελεί τη βασική επιθυμία του Μίτσελ για τη θέση του

πλέι μέικερ. Τον τελευταίο καιρό έχει ακουστεί ότι ο Ολυμπιακός είναι σε επικοινωνία μέσω εμπλεκόμενων μάνατζερ τόσο με την πλευρά του 23χρονου άσου όσο και με την Μπαρτσελόνα και υπάρχει αισιοδοξία ότι αυτή η περίπτωση μπορεί να προχωρήσει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί με την παρακολούθηση δύο παικτών της Νανσί, του 24χρονου εξτρέμ Τζαμέλ Μπακάρ και του 22χρονου μέσου Σαλίφ Σανέ, έχοντας το μυαλό του και στη γαλλική αγορά.

Προτάσεις έχουν δεχτεί οι ερυθρόλευκοι για μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως οι Τίμοστσουκ, Ροζίτσκι και Φλαμινί, αλλά τους έχουν τεθεί από γραφεία μάνατζερ κρούσεις και για τον διεθνή Πορτογάλο Ούγκο Βιάνα της Μπράγκα και τον Γάλλο άσο και αρχηγό της Μαρσέιγ, τον Μπρούνο Σεϊρου.

Στα υπόψιν είναι πάντοτε και παίκτες της Ράγιο Βαγεκάνο, ανάμεσά τους και ο πλέι μέικερ της ισπανικής ομάδας Ρομπέρτο Τρασόρας, για τον οποία είχε μιλήσει με εγκώμια σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα