Μετά τον σάλο τα αλλάζει ο Κατρούγκαλος: «Δεν… εννοούσα ακριβώς αυτό»!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Για ακόμα μία φορά, ερχόμαστε αντιμέτωποι με την τακτική, πολιτικά πρόσωπα να διαψεύδουν τον εαυτό τους!

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος, μετά την αναταραχή που προκάλεσε με τις δηλώσεις του που δίνουν το ελεύθερο στην Τουρκία να διεξάγει προεκλογικές συγκεντρώσεις στην Θράκη, είπε ότι… δεν είπε αυτά ακριβώς!

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, πέταξε τα βέλη του στην αξιωματική αντιπολίτευση, υποστηρίζοντας πως σκόπιμα διαστρέβλωσαν τα λεγόμενα του.

«Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που αναπαράγουν

τον σχετικό θόρυβο δεν χαρακτηρίζονται από άγνοια, γιατί έχουν δει -μαζί με τον κάθε ενδιαφερόμενο- το βίντεο της συνέντευξης μου, δείχνουν όμως ασύγγνωστη και επικίνδυνη επιπολαιότητα επιδιώκοντας να αντλήσουν μικροκομματικά οφέλη από θέματα εξωτερικής πολιτικής», είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια γραμμή ακολούθησε και ο Νίκος Ξυδάκης, που ισχυρίστηκε ότι οι θέσεις περί Τουρκίας δεν ερμηνεύτηκαν σωστά.
«Δεν μπορούμε να αποφύγουμε τον τρόπο με τον οποίο η Τουρκία θα εκμεταλλεύεται δηλώσεις που γίνονται στην Ελλάδα. Η παρερμηνεία ή η διαστρέβλωση δηλώσεων δεν μπορεί να αποφευχθεί», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Βίτσας, σχολίασε την τοποθέτηση του Γιώργου Κατρούγκαλου, με τρόπο που παραπέμπει περισσότερο σε κριτική των λεγόμενων του.

«Δεν περίμενα να έρθει το θέμα στην Βουλή. Είναι ζητήματα για τηλεπαράθυρα ή για να γράφουμε άρθρα, αλλά η Βουλή πρέπει να μείνει με προσοχή, ώστε μετά από τις εκλογικές και δημοψηφιστικές διαδικασίες, η θέση μας να είναι πιο ωφέλιμη» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Το άρθρο Μετά τον σάλο τα αλλάζει ο Κατρούγκαλος: «Δεν… εννοούσα ακριβώς αυτό»! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα