Μέλος του Θρύλου και ο Ερίκ Κοντονά

Ο θρυλικός Ερίκ Κοντονά, που βρέθηκε στη χώρα μας για την προετοιμασία ενός ντοκιμαντέρ, την Κυριακή 31 Μαρτίου, έγινε επίτιμο μέλος του Ολυμπιακού, παραλαμβάνοντας την κάρτα του, από τον πρόεδρο των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Γάλλος παλαίμαχος άσος αναχώρησε την Τρίτη, 2 Απριλίου, από την Ελλάδα. Ο Καντονά τα τελευταία χρόνια έχει ιδρύσει την δική του εταιρία παραγωγής, την «Canto Bros»,

η οποία ασχολείται με την παραγωγή μιας σειράς ντοκιμαντέρ με τίτλο «Looking for» και θέμα όλα τα μεγάλα ντέρμπι του κόσμου.

Επισκέφθηκε λοιπόν τη χώρα μας, για το νέο του ντοκιμαντέρ που θα αφορά στο «αιώνιο» ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ξενάγησε τον Γάλλο, στο Μουσείο του συλλόγου ενώ παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της Πειραιώτικης ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, τον προσκάλεσε την Κυριακή 31 Απριλίου στο φαληρικό γήπεδο, έτσι ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσε στον Καντονά μία αναμνηστική φανέλα με το «Νο7» (νούμερο που του συνόδευσε στην ποδοσφαιρική του καριέρα), ενώ του παρέδωσε και την κάρτα μέλους του συλλόγου.

Στη συνέχεια ο Γάλλος επισκέφθηκε τους παίκτες του Ολυμπιακού, που έκαναν το ζέσταμα πριν την έναρξη του αγώνα και γύρισε κάποια πλάνα που θα χρησιμοποιηθούν στο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει.

Ο Ερίκ Καντονά παρακολούθησε την αναμέτρηση από σουίτα του γηπέδου, μαζί με τον αδερφό του Marie-Jean Cantona, την γυναίκα του αδερφού του, τον Γιάννη Βρέντζο και τον Χουάν Χοσέ Λορένθο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρέθεσε γεύμα στον Ερίκ Καντονά στο εστιατόριο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Το συνεργείο του Γάλλου πρώην άσσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στην χώρα μας έτσι ώστε να μιλήσει με εκπροσώπους του συλλόγου αλλά και οπαδούς της ομάδας, ώστε να ολοκληρώσει τον κύκλο των γυρισμάτων του.

Keywords
Τυχαία Θέματα