Μέισον Μάουντ – Μπάγερν: Έντονο το ενδιαφέρον της ομάδας για τον 24χρονο

Η Μπάγερν Μονάχου εντείνει το ενδιαφέρον της για τον Μέισον Μάουντ και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ως τώρα προσπάθεια της Γιουνάιτεντ να συμφωνήσει με την Τσέλσι για την απόκτηση του μέσου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει απορρίψει τρεις προσφορές για τον Μέισον Μάουντ, ο οποίος έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την Τσέλσι, και εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τις διαπραγματεύσεις. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θεωρούν ότι η αποτίμηση των «Μπλε» για τον 24χρονο είναι πολύ υψηλή και είναι έτοιμοι

να εξετάσουν άλλους στόχους για τη μεσαία γραμμή, με τον Μόισες Καϊσέδο της Μπράιτον να βρίσκεται ψηλά στη λίστα επιθυμιών του Έρικ Τεν Χαγκ.

Η άρνηση της Τσέλσι να αποδεχτεί την τελευταία προσφορά της Γιουνάιτεντ ύψους 50 εκατ. λιρών συν 5 εκατ. λίρες (58+6 εκατ. ευρώ) σε πρόσθετες παροχές έχει ανοίξει την πόρτα σε άλλους συλλόγους να μπουν στην κούρσα για την απόκτησή του. Ο Τόμας Τούχελ, προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, προπόνησε τον Μάουντ στην Τσέλσι και είναι μεγάλος θαυμαστής του. Να σημειώσουμε ότι ο Μάουντ, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο και της Άρσεναλ και της Λίβερπουλ, έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να υπογράψει επέκταση και θα μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο με ομάδα του εξωτερικού από τον Ιανουάριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέισον Μάουντ – Μπάγερν, Έντονο, 24χρονο,meison maount – bagern, entono, 24chrono