Μεγάλη πρόκριση στους «32» Europa League για τον «μεταμορφωμένο» ΠΑΟΚ (Video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Άλλος ΠΑΟΚ στην Ευρώπη!

Στην επόμενη φάση πέρασε ο ΠΑΟΚ που κέρδισε με 2-0 τη Λίμπερετς. «Βοήθεια» και από την Φιορεντίνα που νίκησε την Καράμπαγκ με 1-2.

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό έχασε ευκαιρία που δεν χάνεται. Ο Ροντρίγκες εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Κρέσπο πήρε την πρώτη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και

ο Βαρέλα εξ επαφής πήρε νέα κεφαλιά αλλά κατάφερε να στείλει άουτ την μπάλα.

Στο 29’ ο ΠΑΟΚ έφτασε στο γκολ. Ο Μάτος έκανε τρομερή ενέργεια από δεξιά και σέντραρε, ο Αθανασιάδης άφησε έξυπνα την μπάλα και ο Ροντρίγκες με πλάσε στην κίνηση από την περιοχή, νίκησε τον Ντουμπράβκα.

Στο 42’ ο Ροντρίγκες μπήκε από αριστερά στην περιοχή, έσπασε στον Πέλκα που πλάσαρε άσχημα, η μπάλα έφτασε στον Αθανασιάδη που έκανε τρομερό τακουνάκι αλλά ο Ντουμπράβκα έσωσε.

Στο 67’ ο Λέοβατς σέντρα με τον Πέλκα να προλαβαίνει τον Ντουμπράβκα και με πλάσε να κάνει το 2-0.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς (82’ Μαλεζάς), Βαρέλα, Τσίμιροτ, Κρέσπο, Κάμπος, Μάτος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης (71’ Κουλούρης), Κάνιας, Πέλκας (80’ Σαχόβ)

ΣΛΟΒΑΝ: Ντουμπράβκα, Καραφιάτ (46’ Μπαρτλ), Κουφάλ, Κομλιτσένκο, Σέβτσικ, Φόλπρεχτ (80’ Κουμπίσκιν), Μπρέιτε Μπάρτοσακ, Εκπάι (65’ Σικορά), Ποκόρνι, Βουτς

Δείτε τα γκολ

Το άρθρο Μεγάλη πρόκριση στους «32» Europa League για τον «μεταμορφωμένο» ΠΑΟΚ (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα