Με… υπογραφή Λεβαντόβσκι, η Ντόρτμουντ διέσυρε τη Ρεάλ

Με νέο θρίαμβο μίας γερμανικής ομάδας κόντρα σε μία ισπανική, ολοκληρώθηκε η δεύτερη αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Champions League. Με σκόρερ τον Λεβαντόβσκι, η Ντόρτμουντ επικράτησε με σκορ 4-1 της Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο του πρώτου παιχνιδιού ανάμεσα στις δύο ομάδες για ένα εισιτήριο στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Έτσι, μετά το 4-0 της Μπάγερν Μονάχου επί της Μπαρτσελόνα, ήρθε η σειρά της Ντόρτμουντ να θέσει τα

θεμέλια πρόκρισης κόντρα σε μία Ρεάλ που δεν κατάφερε να βρει τις επιθετικές λύσεις απέναντι σε μία σκληρή γερμανική αμυντική γραμμή.

Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι το γεγονός πως οι Γερμανοί πίεσαν τους αντιπάλους τους καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, κάνοντας δύσκολη την κάθε τους μεταβίβαση. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το γκολ της ομάδας τους στο 43ο λεπτό, όμως σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαφανισμένος, με εξαίρεση μία φάση προς το τέλος του αγώνα, στην οποία θα μπορούσε να είχε κάνει το 4-2.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, ο Λεβαντόβσκι, σημείωσε γκολ στο 8ο, 50ο 55ο και 66ο (με πέναλτι) λεπτό της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

Ντόρτμουντ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ (82' Γκρόσκροϊτς), Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Γιουντογκάν (91' Σίμπερ), Μπέντερ, Μπλαστσικόβσκι (82' Κελ), Γκέτσε, Ρόις, Λεβαντόβσκι

Ρεάλ Μαδρίτης: Λόπεθ, Ράμος, Πέπε, Βαράν, Κοεντράο, Κεντίρα, Αλόνσο (80' Κακά), Εζίλ, Μόντριτς (68' Ντι Μαρία), Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (68' Μπενζεμά)

Keywords
Τυχαία Θέματα