Με κολάρο ο Τάσος Χαλκιάς! [εικόνα]

O γνωστός ηθοποιός, Τάσος Χαλκιάς, υποβλήθηκε πριν απο κάποιες μέρες σε μια επιτυχημένη νευροχειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Κέντρου ΑΝΑΠΛΑΣΗ, ο ίδιος ο ηθοποιός σχολίασε με χιούμορ: «Φαίνεται ότι οι αγροτικές δουλειές του Διαμαντή στο Κάτω Παρτάλι και η νυχτερινή εκπαίδευση της νεολαίας του χωριού στις πολεμικές τέχνες … επιβάρυναν τον αυχένα μου!!! Η αλήθεια είναι ότι η τελευταία χρονιά ήταν πολύ δημιουργική, αλλά και ιδιαίτερα κουραστική».

Αναφερόμενος, δε, στην περιπέτεια της υγείας του, επισημαίνει: «Γνώριζα ότι ήταν μια πολύ σοβαρή και λεπτή χειρουργική

επέμβαση και ήμουν πολύ αγχωμένος, γιατί, πριν το χειρουργείο, είχα φτάσει να μην μπορώ να κινήσω το χέρι μου και με δυσκολία περπατούσα! Είμαι τυχερός στη ζωή μου γιατί συνάντησα τον νευροχειρουργό Χρήστο Γεωργόπουλο και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τον αποκαλούν «θεό της νευροχειρουργικής»! Όλα έγιναν όπως μου τα είπε. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Γεωργόπουλο και ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τον κόσμο, για την ανησυχία, το ενδιαφέρον και την αγάπη του. Σε λίγες μέρες επιστρέφω με πολύ όρεξη και ενθουσιασμό στις καθημερινές δραστηριότητές μου, στην τηλεόραση και στο θέατρο: «Κάτω Παρτάλι», αλλά και «Σμύρνη μου αγαπημένη» μια μοναδική θεατρική παράσταση με την Μιμή Ντενίση, που επιπλέον υπογράφει τα κείμενα και τη σκηνοθεσία και εκλεκτούς συναδέλφους».

Σήμερα εμφανίστηκε στην εκπομπή “στα καλά καθούμενα”πολύ ευδιάθετος άλλα με το κολάρο που επιβάλλεται ακόμα να το φοράει…

Keywords
Τυχαία Θέματα