Με «φόρα» στο ντέρμπι ο Θρύλος

Με ανεβασμένη την ψυχολογία πάει ο Ολυμπιακός την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστική του πρωταθλήματος όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό Σε περίπτωση νίκη οι «ερυθρόλευκοι» θα αφήσουν πίσω τους πράσινους 19 ολόκληρους βαθμούς!

Ο Νταβίντ Φουστέρ, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ, μίλησε για τον αγώνα με τους Άγγλους και τον επερχόμενο με τον ΠΑΟ.

«Δεχθήκαμε

ένα γρήγορο γκολ το οποίο όμως δεν αντιπροσώπευε την εικόνα των δυο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο, γιατί κάναμε πολλές ευκαιρίες. Στη συνέχεια ανεβάσαμε το πρέσινγκ, πιέσαμε, κάναμε φάσεις για γκολ και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε ο «Δαβίδ» του Ολυμπιακού και πρόσθεσε για τον αποκλεισμό από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση: «Δεν είναι ωραίο για εμάς τους ποδοσφαιριστές αλλά δεν καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Τώρα κοιτάμε το Europa League, όπου θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία».

Τέλος, αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟ. «Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με την Άρσεναλ και πηγαίνουμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το οποίο είναι σημαντικό για την ομάδα και τον κόσμο αλλά και για εμάς. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη και να «κλειδώσουμε» το πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα