Με αρκετές απώλειες οι πράσινοι στον αγώνα με τους Βέλγους

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

O Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα της Πέμπτης με την Σταντάρ Λιέγης στην Λεωφόρο και με τον Στραματσόνι να έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα να διαχειριστεί.

Συγκεκριμένα στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας οι Ζέκα, Χούλτ, Λεντέσμα και Σαμπά ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας καθώς και οι τέσσερις ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Με αυτές τις απουσίες ο Ιταλός τεχνικός πρέπει να ψάξει λύσεις για

την μεσαία και την αμυντική γραμμή. Από τους τέσσερις αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες ελπίδες να προλάβει τον «τελικό» με τους Βέλγους είναι ο Ζέκα, καθώς ο αρχηγός των πρασίνων έχει ανεβάσει ρυθμούς στις τελευταίες προπονήσεις.

Εκτός των τραυματιών ο Στραματσόνι δεν υπολογίζει στους Γουακασό και Βιγιαφάνιες, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Στην χθεσινή προπόνηση όσοι είχαν αγωνιστεί στον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα και ασκήσεις με την μπάλα.

Πάντως ο Στραματσόνι ευελπιστεί στο να έχει όσους περισσότερους παίκτες ετοιμοπόλεμους για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα κρίνει κατά πολύ το προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το άρθρο Με αρκετές απώλειες οι πράσινοι στον αγώνα με τους Βέλγους εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα