Με απουσίες πέταξε η Ντόρτμουντ για τη Θεσσαλονίκη

Χωρίς πέντε από τους πιο βασικούς της ποδοσφαιριστές έρχεται στη Θεσσαλονίκη η Μπορούσια η Ντόρτμουντ για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική του Europa League. Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, άφησε εκτός αποστολής τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Ματς Χούμελες, Πιερ Ομπαμεγιάνγκ, Σίντζι

Καγκάβα και Ιλκάι Γκουντογκάν, προκειμένου όπως είπε να τους ξεκουράσει, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την Μπάγερν για το πρωτάθλημα.

Παρά τις απουσίες όμως η Ντόρτμουντ συγκροτεί μια αρκετά δυνατή ομάδα με τους Ρόις και Γιανουζάι να ξεκινούν βασικοί στο σχήμα που θα παρατάξει ο Βάτσκε στην Τούμπα. Αναφορικά με τις απουσίες ο Βάτσκε στις δηλώσεις του είπε: «Πρέπει να σκεφτόμαστε και τη συνέχεια. Οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Πρέπει να συντηρούμε σε καλή κατάσταση όλους τους παίκτες της ομάδας», ενώ απαντώντας σε ερώτηση για την έδρα της Τούμπας, είπε ότι «η έδρα του ΠΑΟΚ είναι πραγματικά καυτή».

Από την άλλη οι απουσίες της Μπορούσια βολεύουν τον ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως πρέπει να προσέξει για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Οι παίκτες του «δικεφάλου» θα προπονηθούν σήμερα στη Νέα Μεσήμβρια, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το παιχνίδι καθώς αύριο ίσως κάνουν απλά ένα ξεμούδιασμα το πρωί.

«Στο δρόμο για την Ελλάδα με τον αδελφό μου Αντάν Γιανουζάι¨ έγραψε στο Twitter ο Μάρκο Ρόις

Keywords
Τυχαία Θέματα