Με ακουστικά στις ράγες: Σοκ, τραμ παρέσυρε κοπέλα – Άκουγε αμέριμνη μουσική

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο με μια νεαρή κοπέλα να βαδίζει ανυποψίαστη μπροστά από ένα τραμ, που τη σωριάζει στο έδαφος. Η 18χρονη φορούσε ακουστικά όταν πέρασε από μια διάβαση και δεν άκουσε το τραμ, που πλησίαζε και λίγο έλειψε να της κόψει το νήμα της ζωής. Το παρ’ ολίγον μοιραίο περιστατικό συνέβη στη Σαμψούντα της βόρειας Τουρκίας τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά κάνει εκ νέου το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. «Έβαλα τα ακουστικά για να

χαλαρώσω ακούγοντας μουσική, αλλά λίγο έλειψε να πεθάνω», είπε η νεαρή γυναίκα σε τουρκικά ΜΜΕ. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη σκηνή με την κοπέλα να κοιτάζει προς την αντίθετη κατεύθυνση καθώς πλησίαζε το τραμ και να το αντιλαμβάνεται ενώ απείχε μερικά εκατοστά. Η 18χρονη προσπάθησε να τρέξει, αλλά το τραμ την πρόλαβε και την έριξε στο έδαφος.

Παριστάμενοι έτρεξαν να τη βοηθήσουν, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. «Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 08:00 το πρωί, ενώ πλησίαζα το σταθμό Παρουτχάν στην κατεύθυνση της γραμμής 1. Τράβηξα το χειρόφρενο, ενώ η νεαρή γυναίκα περνούσε χωρίς να κοιτάξει δεξιά ή αριστερά», είπε η οδηγός του τραμ.

«Σήμανα τη σειρήνα, αλλά όταν είδα ότι δεν με άκουσε η κοπέλα, πάτησα το φρένο έκτακτης ανάγκης», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκ, – Άκουγε,sok, – akouge