Με 26.000 δολάρια γίνεσαι ίδιος ο Μπέκαμ; Δε γίνεσαι!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Είναι ένας από τους λόγους που οι γυναίκες έβλεπαν ποδόσφαιρο. Αναμφισβήτητα από τους πιο γοητευτικούς άντρες, ο πρώην άσσος των γηπέδων έχει κάνει πολλά κορίτσια να ουρλιάζουν και πολλά αγόρια να θέλουν να του μοιάσουν.

Ο Jack Johnson όμως ξεπέρασε κάθε όριο στην προσπάθεια του να μοιάσει στο είδωλο που ονομάζεται Μπέκαμ. Ο δεκαεννιάχρονος Βρετανός ξόδεψε 26.000 δολάρια σε επεμβάσεις σε μάγουλα, ζυγωματικά,

χείλια ακόμα και στην οδοντοστοιχία με σκοπό να μοιάσει στον πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας.

Ο Jack δεν εργάζεται και ζει με ένα επίδομα που του παρέχει η βρετανική κυβέρνηση, αυτό όμως δεν τον πτοεί καθώς σκοπεύει να συγκεντρώσει 40.000 ακόμα δολάρια ώστε να τον μπερδεύουν με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Δε γνωρίζουμε αν θα μεταμορφωθεί με τις επόμενες επεμβάσεις που σχεδιάζει να κάνει, προς το παρόν όμως ο Μπέκαμ δεν έχει να φοβάται κάτι. Αναρωτιόμαστε αν όλο αυτό έχει να κάνει με τη λόξα του για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή ή μήπως έχει σκοπό να διεκδικήσει τη Βικτόρια! Εσείς τι λέτε, τον ξεχωρίζετε στις φωτογραφίες;

Δείτε τον στην εκπομπή “Morning” του βρετανικού καναλιού ITV που τον φιλοξένησε:

Το άρθρο Με 26.000 δολάρια γίνεσαι ίδιος ο Μπέκαμ; Δε γίνεσαι! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα