Μαζί με τα πρόσωπα να αλλάξει και η αποδοχή της ΟΝΝΕΔ

Με ένα προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα, όπως είναι η από πριν γνωστή και με ονοματεπώνυμο, αλλαγή του προέδρου στην ηγεσία της ΟΝΝΕΔ, το κάθε ενδιαφέρον στις εκλογές της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας περιορίζεται μόνο στο ποσοστό συμμετοχής που και αυτό πολύ δύσκολα μπορεί οποιοσδήποτε άλλος εκτός της οργάνωσης να γνωρίζει και άρα να κρίνει.

Σήμερα Κυριακή βράδυ η ηγεσία της ΟΝΝΕΔ

από τον Ανδρέα Παπαμιμίκο περνά στον δραμινό απόφοιτο του Παντείου Σάκη Ιωαννίδη μιας και μετά την αποχώρηση, μόλις μία ημέρα πριν, του έτερου συνδιεκδικητή Γιώργου Ασημακόπουλου το τοπίο ξακαθάρισε νωρίς.

Από το πρωί που εξελίσσεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της γαλάζιας νεολαίας τα πράγματα κυλούν πολύ, μα πάρα πολύ ήρεμα, με περιορισμένη συμμετοχή στις κάλπες σε σχέση με τις εκλογές του 2010. Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 7 το απόγευμα και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ που έχουν γεννηθεί από το 1981 έως και το 1995.

Ο μοναδικός υποψήφιος, όπως κατέληξε η προεκλογική διαδικασία στην οργάνωση, κύριος Ιωαννίδης, αποτελούσε τα τελευταία χρόνια τον «υπαρχηγό» του κ. Παπαμιμίκου, ο οποίος θεωρείται ως ο επικρατέστερος για τη θέση του γραμματέα της ΝΔ., που θα αναδειχθεί μετά το συνέδριο του κόμματος στο τέλος Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα