Μαξίμου: Η ΝΔ επιχειρεί να μειώσει την αξία της επίσκεψης Ομπάμα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

“Η κυβέρνηση δεν έχει την αντιπολίτευση που της ταιριάζει” αναφέρουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, τονίζοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση “αδυνατεί να αρθρώσει σοβαρό πολιτικό λόγο, περιορίζεται στο να ζητά συνεχώς εκλογές, ενώ σήμερα προσπαθεί να μειώσει την αξία της επίσκεψης Ομπάμα”.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας είναι “εγκλωβισμένη στη γραμμή των Σαμαρά/ Βενιζέλου

για το χρέος, που το θεωρούσαν βιώσιμο, και δεν μπορεί να καταλάβει ότι “το χρέος είναι το κλειδί της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας”, όπως είπε και ο Αμερικανός Πρόεδρος”.

Όπως τονίζεται από το Μέγαρο Μαξίμου, «ακόμα δεν έφυγε από τη χώρα μας ο πρόεδρος Ομπάμα και η Ν.Δ. σπεύδει να μιλήσει απαξιωτικά για τις πρωτοβουλίες του για το χρέος», ενώ αναφορά γίνεται σε δήλωση στελέχους της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι ”και οι Δημοκρατικοί να κέρδιζαν στις εκλογές, ο Ομπάμα δεν πρόκειται να ρυθμίσει και να λύσει το χρέος”.

Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν πως “Πιθανόν, στη ΝΔ να θεωρούν τον Αμερικανό Πρόεδρο σε ρόλο… μπακαλόγατου που βγάζει το τεφτέρι του και σβήνει χρέη ή αλλιώς, τον θεωρούν ψεύτη” και καταλήγουν:”Εκεί στα γραφεία στην Πειραιώς, να γνωρίζουν ότι και μόνο η επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ σε μια χώρα, είναι πολιτική πράξη”.

Το άρθρο Μαξίμου: Η ΝΔ επιχειρεί να μειώσει την αξία της επίσκεψης Ομπάμα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα