«Μάθαμε και μαστορεύουμε και γ@@@με και το μάστορα μας»

Όσα δεν λένε οι κυβερνώντες μας και οι αντιπολιτευόμενοί μας τα είπε τελικά ένας δήμαρχος, έχοντας απέναντί του τον ευρωπαίο Επίτροπο Γιοχάνες Χαν, αναφερόμενος σε αυτό που μας κάνουν οι «σύμμαχοί» μας τα τελευταία χρόνια.

«Μάθαμε και μαστορεύουμε και γ@@@με και το μάστορά μας» είπε προς τον Ευρωπαίο Επίτροπο ο δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, αφού πρώτα ζήτησε συγγνώμη για τις λέξεις που χρησιμοποιεί και τις οποίες όπως είπε τις χρησιμοποιεί αναγκαστικά για να δείξει το μέγεθος της δυσκολίας που έχει επιφέρει η λιτότητα και εμμονή των εταίρων μας σε αυτήν

Πριν αναφέρει τη λαϊκή αυτή

ρήση ο κ. Ζενέτος αναφέρθηκε στα όσα οι έλληνες έχουν κάνει για τους ευρωπαίους από αρχαιοτάτων χρόνων, τονίζοντας: «Δώσαμε σχεδόν τα πάντα στον κόσμο, από Τέχνη και Πολιτισμό, μέχρι Φιλοσοφία και Αθλητισμό. Όπως λέει και η λαϊκή ρήση που αναφέρεται σε αυτούς που πήραν γνώση από εμάς και τον τρόπο που την χρησιμοποιούν «μάθαμε και μαστορεύουμε και γ***άμε και το μάστορά μας. Αυτό μας κάνουν σήμερα και οι Ευρωπαίοι.»

Στη συνέχεια εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον κ. Χαν τονίζοντας ότι έχει και αυτός μερίδιο στην εξαθλίωση της χώρας και των πολιτών. Πάντως ο δήμαρχος κλείνοντας την ομιλία του φρόντισε να ζητήσει συγγνώμη για τις... πιθανές ακραίες εκφράσεις του, αλλά όπως είπε ο ίδιος ήταν απαραίτητο προκειμένου να «συμπτίξει τον χρόνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα