Μαρσέιγ – ΑΕΚ: Υψηλού κινδύνου παιχνίδι (26/10)

Στις 26/10 η Μαρσέιγ υποδέχεται την ΑΕΚ στο Stade Velodrome στην Μασσαλία για το Europa League. Η Ένωση που έχει κάνει μια καλή πορεία στον όμιλο και στην διοργάνωση, βρίσκεται στην πρώτη θέση!

Στο παιχνίδι της Πέμπτης, οι σχέσεις μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων είναι φιλικές, όμως οι Μασσαλοί έχουν μεταφέρει στους ανθρώπους της Ένωσης ότι δεν πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο πως όλοι οι οπαδοί είναι φιλικοί με την ΑΕΚ,

γι’ αυτό οι Έλληνες φίλαθλοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί. Γι’ αυτό η UEFA χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο αγώνα, παιχνίδι υψηλού κινδύνου. Μάλιστα, θα στείλει και δεύτερο security officer.

Το στάδιο…Το Σταντ Βελοντρόμ είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο και αποτελεί τη μεγαλύτερη έδρα ποδοσφαιρικής ομάδας στη Γαλλία, με χωρητικότητα 60.031 θεατές (το στάδιο επίσης χρησιμοποιείται από την εθνική ομάδα Ράγκμπι της Γαλλίας). Οι οπαδοί της Μαρσέιγ φτάνουν την ένταση στο κόκκινο όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τα προκριματικά του Champions League, όμως οι Γάλλοι δεν τα κατάφεραν και έχασαν στα πέναλτι.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρσέιγ – ΑΕΚ, Υψηλού, 2610,marseig – aek, ypsilou, 2610