Μάρκους Μπεργκ για τα επεισόδια: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν ξεπερνάς τα όρια»

Χρειάζεται ένας Σουηδός με ψύχραιμο μάτι και προσωπικότητα αναμφίβολα ποδοσφαιρική για να βάλει τα πράγματα σε τάξη σε μια χώρα όπως η δική μας, που είναι τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και γενικότερα μια χώρα που πηγαίνει χωρίς προγραμματισμό, χωρίς όραμα, χωρίς στοιχειώδη σεβασμό του ενός προς τον άλλο, έχοντας παράγοντες που ψάχνουν δικαιολογίες, φτάνοντας στο σημείο να καλύπτουν όλους αυτούς που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο.

Ο λόγος για τον Μάρκους Μπέργκ τον σέντερ φορ του Παναθηναϊκού,

ο οποίος με μια ανάρτησή του στο instagram περιγράφει πως ένιωσε ο ίδιος για τα θλιβερά επεισόδια, καταδικάζοντας τα απερίφραστα και θέτοντας τους αρμόδιους προ των ευθυνών τους:

«Θλιβερή ημέρα χθες. Δεν ξέρω πώς να αρχίσω αλλά πρέπει να πω κάτι.

Γνωρίζω πως είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο, από τους συμπαίκτες και τους φίλους μου, ζω και παίζω εδώ για 2,5 χρόνια και έχω δει πολλά.

Ελπίζω πραγματικά να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο στο άμεσο μέλλον, για όλους μας. Μου αρέσουν οι αγώνες και τα συναισθήματα που φέρνουν, λατρεύω να γιορτάζω με τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μετά από μια νίκη.

Αρκετοί άνθρωποι ταξιδεύουν στην Αθήνα απλά για να έχουν την ευκαιρία να μας δουν να παίζουμε και να βιώσουν την εμπειρία της φανταστικής ατμόσφαιρας στη Λεωφόρο, ας τους αφήσουμε να συνεχίσουν να το κάνουν.

ΑΛΛΑ δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν ξεπερνάς τα όρια και κάνεις τους ανθρώπους να φοβούνται να πάνε στα παιχνίδια, να φοβούνται να φέρουν τα παιδιά τους ή να τους απαγορεύουν να έρθουν στα παιχνίδια. Ο φόβος ότι θα χτυπήσουν όταν είναι στο γήπεδο βλέποντας έναν αγώνα, δεν πρέπει να είναι λόγος για να μένεις στο σπίτι εν έτει 2015, το ποδόσφαιρο είναι για όλους και θα έπρεπε να ενώνει ανθρώπους ανεξάρτητα από την ηλικία, την εθνικότητα, το χρώμα ή το τι πιστεύουν.

Ελπίζω πως η κυβέρνηση και η ομοσπονδία θα αναλάβουν την ευθύνη για να λύσουν τα προβλήματα γιατί υπάρχουν πάρα πολλά από τα προηγούμενα χρόνια! Θα πρέπει να αρχίσουν από την κορυφή των δικών τους οργανισμών»!

Keywords
Τυχαία Θέματα