Μάρκο Σίλβα: «Είμαστε έτοιμοι και πιστεύουμε στις δυνάμεις μας»

Πίστη στις δυνάμεις της ομάδας από τον προπονητή του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα και τον Τσόρι Ντομίνγκεζ, η οποία τονίστηκε ιδιαίτερα κατά τη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Μάλιστα ο Μάρκο Σίλβα τόνισε ξεκάθαρα ότι ο Ολυμπιακός

έχει φιλοδοξίες στο σημερινό παιχνίδι. Αναλυτικά.

«Δεν θα μπούμε στο παιχνίδι με το σκεπτικό ότι δεν θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, αλλά αποφασισμένοι να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Γνωρίζουμε την αξία της Άρσεναλ, τη σεβόμαστε, αλλά πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος συνέχισε προσθέτοντας: «Έχουμε αναλύσει την Άρσεναλ. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη. Πρέπει να εφαρμόσουμε αυτά που έχουμε προετοιμάσει, και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Έχουμε φιλοδοξίες. Δεν θα αλλάξουμε την ταυτότητα μας. Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο μας τι μπορεί να κάνει η ομάδα μας».

Απαντώντας σε ερώτηση για την ετοιμότητα των Ντα Κόστα και Ντομίνγκεζ, είπε: «Από τη στιγμή που είναι κοντά μας, μπορεί να βοηθήσουν έστω και για λίγα λεπτά. Ο Τσόρι δεν είναι στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση, ενώ με τον Ντα Κόστα θα μιλήσουμε για να δούμε ποια είναι κατάστασή του».

Από την πλευρά του ο Τσόρι Ντομίνγκεζ είπε: «Νιώθω καλύτερα και αν χρειαστεί θα είμαι στη διάθεση της ομάδας. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και δεν σκεφτόμαστε την αρνητική παράδοση, που έχουμε στην Αγγλία. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τον σεβασμό στην Ευρώπη με τη δουλειά και την ταπεινότητα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ο μόνος τρόπος να μεγαλώνεις ως ομάδα είναι να παίρνεις αποτελέσματα εκτός έδρας. Ελπίζουμε να είναι μία μεγάλη μέρα για εμάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα