Μαρία Μενούνος: Είμαι έτοιμη να κάνω παιδιά!

Η εντυπωσιακά όμορφη και καλλίγραμμη 36χρονη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια μετά από περισσότερα από 10 χρόνια σχέσης με τον Κέβιν Άντεργκαρό, αποκαλύπτει πως θέλει να αποκτήσει επιτέλους τα δικά της παιδιά.

«Είμαι επιτέλους έτοιμη να αποκτήσω τα δικά μου παιδιά! Για πολλά χρόνια με τρομοκρατούσε η ιδέα. Φοβόμουν πως επειδή θα τα αγαπούσα πάρα πολύ, θα σταματούσα τελείως να δουλεύω. Όλο αυτό άλλαξε όμως, αφότου έκανα ένα σεμινάριο με τον Τόνο Ρόμπινς. Ήταν μια εμπειρία που μου άλλαξε τη ζωή. Έζησα μια πολύ έντονη και βαθιά στιγμή όπου άρχισα να κλαίω με λυγμούς, επειδή ξαφνικά

συνειδητοποίησα ότι θα έχανα μια τόσο μεγάλη αγάπη, εξαιτίας του φόβου μου!», ανέφερε στη συνέντευξή της στο περιοδικό «Shape».

Εξάλλου, η Μενούνος αποκάλυψε πως πάλεψε και με την απώλεια κιλών: «Τον περασμένο χρόνο, μετά τις διακοπές, πέρασα μια δύσκολη περίοδο, καθώς παρατήρησα πως το βάρος μου άρχισε να ανεβαίνει πάνω από το όριο των 2 κιλών. Με το που το κατάλαβα, αποφάσισα πως δεν θα αφήσω τον εαυτό μου να πάρει ξανά τα 18 κιλά που είχα στο παρελθόν. Είπα στον εαυτό μου, πως το να χωράω στα τζιν μου και να νιώθω υγιής, ήταν πιο σημαντικό από το να πιώ για παράδειγμα ένα ντάκιρι φράουλα».

Μάλιστα, η Μαρία Μενούνος είπε πως δεν πιστεύει στη δίαιτα, λέγοντας: «Στόχος μου είναι να είμαι υγιής. Όχι υπερβολικά αδύνατη (skinny). Και ο καλύτερος τρόπος να το πετύχεις αυτό, είναι να μην κάνεις δίαιτα, γιατί όταν νιώσεις την ανάγκη να φας κάτι απαγορευμένο, τότε καταστρέφεται όλο σου το εγχείρημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα