ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙ-ΣΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!

Ποια ομάδα εξετάζει την περίπτωση του Νταβίντε Μπαλαρντίνι και για ποιο λόγο μπορεί ο Ιταλός προπονητής να έρθει στη χώρα μας;

Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει κλείσει το θέμα του αντί-Σάντος στην Εθνική ομάδα. Είναι απόφαση Σαρρή πριν μπει ο Μάιος να έχει κλείσει ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, σού αποκαλύπτει ο sportdog.

Οι άνθρωποι της ελληνικής ομοσπονδίας τρέχουν τις τελευταίες μέρες τις συζητήσεις με τους υποψήφιους προπονητές και αναμένεται το προσεχές διάστημα να πάνε στην «έδρα» του «εκλεκτού», πριν

αυτός έρθει στην Ελλάδα για τις υπογραφές.

Η λίστα της ΕΠΟ, γαβγίζει ο σκύλος, περιλαμβάνει οκτώ προπονητές. Με αυτούς γίνεται η κουβέντα αυτές τις μέρες και ακόμα δεν υπάρχει κάποιο φαβορί. Δεν είναι όλα «top«ονόματα, υπάρχουν και «δεύτερα» που εξετάζονται και απασχολούν σοβαρά.

Ο sportdog τώρα θα προχωρήσει στη μεγάλη αποκάλυψη. Από τα ονόματα που δεν έχουν γραφτεί, αλλά «παίζει» υπό προϋποθέσεις, είναι και αυτό του Νταβίντε Μπαλαρντίνι, που είναι ο προπονητής των Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και Παναγιώτη Κονέ στηνΜπολόνια.

Ο 50χρονος Ιταλός, που ως τεχνικός της Τζένοα την περσινή σεζόν, είχε εισηγηθεί την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη από τον Ολυμπιακό, κάτι που σημαίνει πως ξέρει αρκετά καλά την ελληνική αγορά.

Για τον Μπαλαρντίνι ρώτησε και άκουσε καλά λόγια ο Σαρρής, κατά την παρουσία του στοΚαζακστάν, όπου έγινε στις 27 Μαρτίου το συνέδριο της UEFA. Στα υπέρ του πως είναι …Ιταλός (άρα θα καταλάβει την αξία του αμυντικού στυλ που χαρακτηρίζει την Εθνική μας) και με μικρότερο κασέ από αυτό που έχει ο Σάντος.

Στα ντεσαβαντάζ του Μπαλαρντίνι είναι πως δεν έχει πείρα εθνικών ομάδων, αλλά και ότι δεν είναι ένα όνομα που κάνει «γκελ», παρότι «κουβαλάει» θητεία σε Λάτσιο, Καλιαρικαι Παλέρμο.

Και κάτι τελευταίο για το θέμα του προπονητή στην Εθνική ομάδα που μυρίστηκε ο σκύλος. Οι υποψήφιοι προπονητές που ζητάνε 700 με 800 χιλιάρικα (άνευ φόρων) ή και 1 εκατομμύριο το χρόνο, θα «κοπούν» με συνοπτικές διαδικασίες από την ΕΠΟ. Οπότε καταλαβαίνεις ότι προπονητές τύπου Σπαλέτι, Αγκίρε ΔΕΝ «παίζουν» για την Ελλάδα. Αυτά.

πηγη:sportime

Keywords
Τυχαία Θέματα