Μαίνεται η μάχη Τζανακόπουλου – Κικίλια στο twitter

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αμείωτη μαίνεται η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου και του εκπροσώπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η διαφωνία του Δημήτρη Τζανακόπουλου και του Βασίλη Κικίλια εστιάζεται στη διαπραγματεύσεις της Αθήνας με τους δανειστές που βρίσκονται σε εξέλιξη και οι οποίες αποτελούν πεδίο μάχης στην πολιτική εσωτερική σκηνή.

Συγκεκριμένα, ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα

πέρασε στην αντεπίθεση με ανάρτησή του στο twitter θέλοντας να δώσει μία δηκτική απάντηση στον κ. Κικίλια.

«Το 2017 η συμφωνία του ψεύδους της ΝΔ ετοιμάζεται για νέες χυδαιότητες. Ο κ. Κικίλιας συνεχίζει να αντιστρέφει την ξεκάθαρη θέση για τη μη αποδοχή νέων μέτρων και να διαστρεβλώνει σαν κοινός συκοφάντης», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Τζανακόπουλος, προσθέτοντας: «Το 4ο μνημόνιο δεν είναι τίποτε άλλο παρά το πολιτικό πρόγραμμα της ΝΔ που υπόσχεται να κάνει περισσότερα από αυτά που ζητούν οι πλέον ακραίοι των δανειστών». «Το πολιτικό κατεστημένο της διαπλοκής, του οποίου ηγείται η ΝΔ, θα συνεχίσει να βυθίζεται στο ψέμα», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, διαβεβαιώνοντας ότι «η χώρα θα συνεχίσει στον δρόμο της ανάκαμψης».

Δείτε την ανάρτηση του κ. Τζανακόπουλου

Το ίδιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο επέλεξε για να απαντήσει και ο Βασίλης Κικίλιας εκτoξεύοντας πυρά προς την κατεύθυνση του Μεγάρου Μαξίμου: «Triple double: πχ 17πόντοι 12ριμπαουντ,10ασίστ. Double dribble:διπλή τρίπλα δηλ βήματα. Ούτε αυτό δε ξέρετε! #μαξίμου. Αυτά περί μπάσκετ», τόνισε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, ο οποίος στη συνέχεια ανάρτησε δύο φωτογραφίες, με αποσπάσματα από τις δηλώσεις Τσακαλώτου και Τζανακόπουλου.

Δείτε τα tweets του κ. Κικίλια

Το άρθρο Μαίνεται η μάχη Τζανακόπουλου – Κικίλια στο twitter εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα