Μάγκες οι κοντοί άντρες και με πολύ περισσότερο σεξ από τους ψηλούς

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Aιώνες τώρα το πρότυπο του ιδανικού άντρα είναι κάτι σε «ψηλός, μελαχρινός με γαλάζια μάτια».

Και γενικά, όσο πιο ψηλός είναι ένας άντρας τόσο πιο πολλούς πόντους γοητείας παίρνει.

Όμως πολλές έρευνες υποστηρίζουν ότι οι κοντύτεροι άντρες κάνουν πολύ περισσότερο σεξ από τους ψηλότερους άντρες. Και επειδή δεν μας αρέσει να αμφισβητούμε τους επιστήμονες, παίρνουμε σαν δεδομένα τα αποτέλεσματα των πιο έγκυρων ερευνών και πράγματι, αυτοί οι άντρες μπορούν να «σταθούν στο ύψος τους» καλύτερα από τον καθένα.

Είναι αφοσιωμένοι στις σχέσεις τους

Οι κοντοί άντρες δεν έχουν το status του ύψους και έτσι θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να εντυπωσιάσουν τη σύντροφό τους με την προσωπικότητα και τη σοφία τους παρά με τα φυσικά τους προσόντα. Σύμφωνα με έρευνα που έκανε Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, οι πιο κοντοί άντρες βοηθούν περισσότερο στις δουλειές του σπιτιού συγκριτικά με τους πιο ψηλούς άντρες με αποτέλεσμα να κερδίζουν πόντους. Έτσι, οι γυναίκες κοντά τους νιώθουν ότι η σχέση είναι αμφίδρομη. Καμία γυναίκα δεν πρόκειται να παραπονεθεί για έναν άντρα που βάζει λίγο παραπάνω προσπάθεια.

Το οικονομικό δεν είναι θέμα

Το 79% των αντρών που είναι πιο κοντοί από τις συντρόφους τους τείνουν να έχουν υψηλότερο εισόδημα. Φυσικά, κανείς δεν λέει ότι είναι καλό μία γυναίκα να σκέφτεται το χρήμα, όμως είναι bonus να μπορείτε να ζείτε με άνεση.

Δεν θα αναρωτιέσαι πού βρίσκονται όταν ξενυχτούν

Ευρήματα της «Medical Daily» δείχνουν ότι τα ποσοστά γάμων για τους κοντούς άντρες είναι μικρότερα σε σχέση με των ψηλών (18% χαμηλότερα ποσοστά). Ωστόσο, όσοι τελικά παντρεύονται έχουν χαμηλότερα ποσοστά διαζυγίων και συγκεκριμένα, το 32% χωρίζει. Αυτό σημαίνει ότι ενώ είναι κάπως πιο δύσκολο να δεσμευτούν, όταν παντρεύονται είναι πιο αφοσιωμένοι στις σχέσεις τους.

Σε κάνουν να νιώθεις σαν μοντέλο

Όταν ένας άντρας αποδεχτεί το γεγονός ότι είναι πιο κοντός από εσένα, πολύ πιθανό να μην έχει πρόβλημα αν τελικά θέλεις να φορέσεις τα τακούνια που πάντα ήθελες. Τα supermodels είναι πιο ψηλά και λιγνά από τη μέση γυναίκα οπότε αυτή είναι η ευκαιρία σου να νιώσεις κάπως έτσι.

Σε αγαπάνε παρά το γεγονός ότι είσαι ψηλή

Οι άντρες προτιμούν να είναι πιο ψηλοί από τις συντρόφους τους, ωστόσο νοιάζονται λιγότερο για το στίγμα από τις γυναίκες.

Οπότε, μην νομίζεις ότι εκείνοι δεν ενοχλούνται από το γεγονός ότι εσύ είσαι πιο ψηλή από εκείνους. Απλά σε αγαπάνε, ακόμα κι έτσι. Εντάξει, ίσως και να κορδώνονται όταν στον δρόμο σε θαυμάζουν οι υπόλοιποι άντρες αλλά σε έχει εκείνος.

Το άρθρο Μάγκες οι κοντοί άντρες και με πολύ περισσότερο σεξ από τους ψηλούς εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
όταν ο άνδρας είναι πιο κοντος στο σεξ
Τυχαία Θέματα