Μάγεψε την Αθήνα η Lady Gaga: Πανζουρλισμός όταν είπε: «Αφού επιβίωσε η Ακρόπολη θα επιβιώσουν και οι Ελληνες» [εικόνες+βίντεο]

Η πολυαναμενόμενη συναυλία του καλοκαιριού (για κάποιους του έτους) είναι γεγονός.

Η Lady Gaga, αφού άφησε τους φαν της να ξεροσταλιάζουν έξω από το ξενοδοχείο της, εμφανίστηκε πιο εντυπωσιακή από ποτέ στην τεράστια σκηνή – πασαρέλα που στήθηκε για τη συναυλία της.

«Σας αγαπώ» φώναξε στα ελληνικά μπαίνοντας στη σκηνή ενω ελάχιστα λεπτά αργότερα ξάφνιασε τους πάντες φωνάζοντας … «ελα ρε!!».

Ποιος της το έμαθε; το αποκάλυψε η ίδια λίγο αργότερα ότα είπε πως κάποτε

έβγαινε με έναν Ελληνα!

Η Lady Gaga εκτός απο την οφειλόμενη τιμή που απέδωσε στον ελληνικό πολιτισμό την προσφορά του και στο κάλος της χώρας μας δήλωσε τρελά ενθουσιασμένη με τη σούπα αυγολέμονο που δοκίμασε.

Μικροκαμωμένη και τρελά επικοινωνιακή

«Αφού η Ακρόπολη επιβιώνει μπορείτε και εσείς» φώναξε ντοπάροντας το ελληνικό κοινό της έχοντας στους ώμους της και την ελληνική σημαία.

Αποκάλυψε επίσης ότι στα 15 χρόνια της ήταν μάνατζερ σε ένα εστιατόριο που το έλεγαν Aegean!

Και προέτρεψε τους νεαρούς φαν της να κυνηγάνε τα όνειρά τους.

«Δεν πρέπει να σταματάμε να στοχεύουμε στα αστέρια» φώναξε παραπέμποντας στο σχετικό τραδούδι της.

Το μήνυμα της στην κοινότητα των LGBT ήταν πολύ θεαματικό: «Να είστε gay, να είστε περήφανοι» γιατί «πιστεύουμε στην ισότητα και την αποδοχή».

Το γράμμα, το Βullying, το μήνυμα

Οταν ένας απο τους φαν της πετάει στη σκηνή ένα γράμμα μαζί με ένα αρκουδάκι η Lady Gaga ανοίγει το φάκελο και διαβάζει δυνατά «σε λέω μητέρα γιατί μπορεί να μην με γέννησες αλλά είσαι ο άνθρωπος που με κράτησες στη ζωή. Με έκανες να αγαπήσω τον εαυτό μου όπως είμαι. Ημουν θύμα bullying και εσύ με βοήθησες να το ξεπεράσω και να βγω δυνατός».

Εξομολογήθηκε με δάκρυα ότι έχει υπάρξει και εκείνη θύμα builling, πως ο πόνος δεν ξεπερνιέται και καλεί τον μικρό θαυμαστή της στα παρασκήνια.

«Φιλάκια μωράκι!»

Απευθυνόμενη τους θαυμαστές της που την περίμεναν μάταια έξω από το ξενοδοχείο της για να βγει και να τους χαιρετήσει είπε: «Ημουν στο ξενοδοχείο μου το Βρετάνια, και ενώ ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι σας άκουγα απ´ έξω να φωνάζετε, αλλά δεν μπορούσα να βγω. Επρεπε να ξεκουραστώ για να σας δώσω ένα σόου που δεν θα ξεχάσετε ποτέ!»

Η συναυλία τελείωσε ακριβώς στις 23:00. Η Gaga αποχαιρέτησε τους έλληνες θαυμαστές της στα ελληνικά: «Efharisto Athens! Sas agapo! Filiakia moraki!”.

Περούκες φτερά και κορμάκια

Μαζί με την εναλλαγή των τραγουδιών η τραγουδίστρια άλλαζε και κοστούμια.

14 αλλαγές ρούχων που περιελάμβαναν χρωματιστές περούκες, αποκαλυπτικά κορμάκια, εντυπωσιακά φτερά και άλλες εμφανίσεις.

Η σκηνή της συναυλίας «Fat lady» (χοντρή κυρία) είναι μία από τις μεγαλύτερες που έχουν στηθεί ποτέ, θυμίζει πασαρέλα και έχει μήκος 50 μέτρα, βάθος 31 μέτρα και ύψος 21 μέτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα