Λυών: Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Φάμπιο Γκρόσο

Γράφει ο Κωνσταντίνος ΚαραμάνογλουΤελειόφοιτος Sport Management

Δύσκολη αποδεικνύεται τελικά η προπονητική καρέκλα της Λυών την αγωνιστική περίοδο 2023-24 για το πρωτάθλημα της Γαλλίας Ligue 1, αφού ο πρόεδρος της ομάδας, Τζον Λέξτορ, προχώρησε σε δεύτερη απόλυση προπονητή μέσα σε δύο μήνες. Συγκεκριμένα, παρελθόν από τον πάγκο του γαλλικού συλλόγου αποτελεί ο Φάμπιο Γκρόσο

σύμφωνα με τη L’Équipe, που πλήρωσε τη μία νίκη σε επτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, χωρίς να μπορέσει να εμπνεύσει τους παίκτες και να αντιστρέψει το κλίμα.

Επίσης, ο Ιταλός προπονητής εκτός από τις 4 ήττες και τον απολογισμό 11 γκολ κατά και 6 υπέρ, αποδίδονται τόσο οι κακές σχέσεις εντός αποδυτηρίων με κομβικούς παίκτες, όσο και ο παραγκωνισμός των Αλεξάντρ Λακαζέτ και Ραγιάν Τσερκί. Προσωρινός αντικαταστάτης του Γκρόσο θα είναι ο υπεύθυνος ακαδημιών, Πιέρ Σαζ, ενώ με τους Ίγκορ Τούντορ, Χόρχε Σαμπάολι και ο πρώην κόουτς της Ρεν, Μπρούνο Ζενεσιό βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για να αναλάβουν τη δύσκολη αποστολή να ξεκολλήσουν τη Λυών από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 7 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λυών, Ποιος, Φάμπιο Γκρόσο,lyon, poios, fabio gkroso