Λήγει σήμερα η προθεσμία δηλώσεων για τις κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ

Λήγει σήμερα (16/5) το μεσημέρι (12:00) η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Με το πρόγραμμα αυτό, χαμηλόμισθοι, υποαπασχολούμενοι και άνεργοι μπορούν, χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνση, να στείλουν τα παιδιά τους για δεκαπενθήμερες διακοπές στις κατασκηνώσεις του Οργανισμού σε όλη την Ελλάδα. Ο συνολικός αριθμός των παιδιών που μπορούν

να φιλοξενηθούν στις παιδικές κατασκηνώσεις είναι 35.000, ενώ έως και χθες, Πέμπτη, έχουν υποβληθεί περί τις 20.000 αιτήσεις. Ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 17.000.000 ευρώ.

«Πρόκειται για ένα σημαντικό κοινωνικό πρόγραμμα- αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας μας να ενσωματώσουμε με τον νόμο 4144/2013 στους σκοπούς του ΟΑΕΔ τις δράσεις για την ψυχαγωγία των παιδιών ανέργων και χαμηλόμισθων οικογενειών» δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, ο υπουργός Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιάννης Βρούτσης. Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα