Λαφαζάνης: Η Λαϊκή Ενότητα έχασε τη μάχη, αλλά ο αγώνας μας συνεχίζεται

«Η ΛΑΕ μπορεί να έχασε μια μάχη αλλά δεν έχει χάσει τον πόλεμο, ο αγώνας μας συνεχίζεται και θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αποφασίστικότα και τόλμη», δήλωσε εμφανώς συγκινημένος ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε δηλώσεις του για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, ο κ. Λαφαζάνης εκτίμησε ότι «από αύριο την Ελλάδα την περιμένει

ένας μνημονιακός αρμαγεδδών» και συνέχισε, λέγοντας: «Η ΛΑΕ δεν πρόκειται να κάνει πίσω, να οπισθοχωρήσει, να λιποτακτήσει, θα είναι και αύριο εδώ στην πρώτη γραμμή ενός αγώνα που είναι αναγκαίο να δοθεί».

Ακόμη, ο κ. Λαφαζάνης ευχαρίστησε θερμά όλους εκείνους που πλαισίωσαν «με ανιδιοτέλεια και μαχητικότητα τα ψηφοδέλτια της ΛΑΕ και αγωνίστηκαν σε όλη την Ελλάδα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», ενώ τέλος ευχαρίστησε όλα τα στελέχη του κόμματος «που στάθηκαν στην πρώτη γραμμή ενός τίμιου και ωραίου αγώνα και αντιμετώπισαν επιθέσεις που πάρα πολλές φορές ήταν κάτω από τη μέση».

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Νίκη αυτών που ήθελαν τον λαό στο περιθώριο

«Η Βουλή που αναδεικνύεται από τις εκλογές δεν αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% των πολιτών», υποστήριξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επισημαίνοντας μάλιστα ότι «αυτό είναι μία νίκη αυτών που ήθελαν τον λαό στο περιθώριο».

«Η αποχή δεν έχει αντιπροσώπευση. Ο λαός πρέπει να παλέψει για να ξαναέρθει στο επίκεντρο και να ανασχέσει τα μνημονιακά σχέδια», συνέχισε η ίδια και κατέληξε, λέγοντας πως «δώσαμε μία μάχη καθαρή και ξάστερη είμαστε ήσυχοι με τη συνείδησή μας θα δώσουμε μάχη σε όλα τα επίπεδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα