Λ. Κατσέλη: Δε θα συμμετέχω σε κανένα ψηφοδέλτιο

Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη, μιλώντας σήμερα το πρωί στη ΝΕΤ ξεκαθάρισε, πως δεν θα συμμετάσχει σε κανένα ψηφοδέλτιο, ενώ το κόμμα της θα στηρίξει στις εκλογές «τις ασύνταχτες κοινωνικές δυνάμεις, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η κα Κατσέλη, «με τις συγκυρίες που υπάρχουν, έχει δημιουργηθεί ένα νέο δίπολο: Από τη μία είναι οι καθεστωτικές δυνάμεις (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) και από την άλλη ασύνταχτες

κοινωνικές δυνάμεις, οι οποίες θέλουν τον μπαμπά τους να τους πει τι να κάνουν. Εμείς ως Κοινωνική Συμφωνία θα στηρίξουμε τις ασύνταχτες κοινωνικές δυνάμεις, όπως είναι οι δυνάμεις που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ, όσοι έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ, όσοι πήγαν στη ΔΗΜΑΡ και οι Οικολόγοι. Εμείς δεν θα κατεβούμε αυτόνομα».

Παράλληλα, η κα Κατσέλη τόνισε ότι «το ερώτημα αυτή τη στιγμή δεν είναι ευρώ ή δραχμή, το οποίο είναι ψευδεπίγραφο, αλλά το ποια κυβέρνηση θέλουμε να έχουμε», ενώ δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στην κα Μπακογιάννη λέγοντας: «Η κα Μπακογιάννη προτίμησε τη Βουλή εμείς την κοινωνία».

Εν τω μεταξύ, η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας αναφέρθηκε και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο σχετικά με το άρθρο του Μνημονίου που αφορά στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων.

«Τώρα ήλθε στα λόγια μου» είπε αρχικά η κα Κατσέλη, για να συμπληρώσει: «Τότε ο κ. Βενιζέλος επέμενε πως δεν γινόταν αλλιώς. Για τη διαφωνία μου με διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Σήμερα λέει ότι η υπογραφή του άρθρου ήταν αποτέλεσμα πιέσεων συγκεκριμένων εγχώριων επιχειρηματιών. Αυτό από μόνο του εξηγεί πολλά και βάζει τα πράγματα στη θέση τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα