Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν έπρεπε να φύγει η ΝΔ από το διάλογο για το φορολογικό

Κριτική στο κόμμα του άσκησε ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με την αποχώρηση της ΝΔ από το διάλογο για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, «κακώς φύγαμε από τη συζήτηση για το φορολογικό».

Επιπλέον, είπε ότι αν χρειαστεί θα διαφωνήσει με το κόμμα του για επιβολή πρόσθετης φορολογίας, επιρρίπτοντας ευθύνες στη στάση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ενώ τάχθηκε και κατά της κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης

αναφέρθηκε και στο τραγικό περιστατικό της αυτοκτονίας του 77χρονου χθες το πρωί στην πλατεία Συντάγματος. Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, «δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό» και ζήτησε τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης για τους απελπισμένους.

«Το κράτος πρόνοιας οφείλει να κάνει κάτι με τους περιορισμένους πόρους που έχει. Θα πρέπει ο απελπισμένος να μπορέσει να μιλήσει σε κάποιον άνθρωπο όταν έχει φτάσει στο αμήν» επισήμανε.

Για τα μέτρα ασφαλείας και την κοινωνική ειρήνη σημείωσε ότι «αφήσαμε την Αθήνα να καεί το 2008 όταν έπρεπε να είχαμε επιβάλει το νόμο και την τάξη».

Σχετικά με τις εκλογές και τις προτιμήσεις των ψηφοφόρων δήλωσε: «Οι πολίτες αν θέλουν ψηφίζουν Καμμένο και Τσίπρα, αλλά μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν σφάλμα αναγνωρίζεται».

«Δεν γίνεται τα κόμματα να διεκδικούν τα κόμματα μεγαλύτερη αξιοπιστία και νύχτα να περνάνε τροπολογίες για να παίρνουν χρήματα από τον κρατικό κορβανά» κατέληξε ο βουλευτής, ζητώντας μείωση του αριθμού των βουλευτών στους 200.

Keywords
Τυχαία Θέματα