Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 3-1

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τη νίκη με 3-1 επί του Παναιτωλικού στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 8ο όμιλο της διοργάνωσης.

Αντίθετα, η ομάδα του Αγρινίου αποχαιρέτησε πρόωρα τη διοργάνωση μετά τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμες συναντήσεις, ενώ ολοκλήρωσε τη συνάντηση με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Κούσα στο 78ο λεπτό με δύο κίτρινες κάρτες

τις οποίες δέχθηκε με διαφορά δευτερολέπτων!

Μετά το «στείρο» πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 49΄ με σουτ του Κλωναρίδη από το ύψος της μικρής περιοχής και διπλασίασαν στο 58΄ με δυνατό σουτ του Μπούι.

Ο Παναιτωλικός φάνηκε να μπαίνει προς στιγμήν στο παιχνίδι όταν ο Κουτρουμάνος μείωσε στο 62ο λεπτό, σε φάση που ο σκόρερ ξεκίνησε από θέση οφ σάιντ.

Η είσοδος όμως του Μπεργκ στο 75΄, με τον άσο των «πράσινων» να επιστρέφει ύστερα από 66 ημέρες απουσίας, υπήρξε καταλυτική για τη συνέχεια, καθώς ο Σουηδός διεθνής με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή, στο 84΄, «κλείδωσε» τη νίκη του Παναθηναϊκού γράφοντας το 3-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα