Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είμαι έκπληκτος με τη γνώμη των φιλάθλων για εμένα»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, έφτασε τις 400 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ με τα 2 γκολ που σημείωσε έφτασε τα 410!

Παρ’ όλα αυτά, πιστεύει πως οι φίλαθλοι δεν έχουν και…την καλύτερη γνώμη γι’ αυτόν, παρά το γεγονός πως έχει φτάσει εκεί

που έχει φτάσει μόνο και μόνο με τη δουλειά του.

«Ήταν μία πρόκληση για εμάς το παιχνίδι, όπως μας είπε ο Ζιντάν. Χρειάζεται κίνητρο για να αλλάξουμε την ιστορία και η ομάδα ήταν πολύ καλή. Η επίτευξη τριών γκολ εδώ είναι δύσκολη. Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας. Φαίνεται όμως ότι πρέπει να δείξω αγώνα με τον αγώνα ποιος είμαι.

Με εκπλήσσει η γνώμη των φιλάθλων για εμένα. Αλλά και πάλι οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα τον 400ο αγώνα μου και δεν ξέρω πόσα γκολ έχω πετύχει. Αυτοί που θα μιλάνε για μένα γνωρίζουν καλύτερα από μένα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, επειδή ή είμαι καλά.

Είμαι επαγγελματίας, ποτέ δεν απελπίζομαι, είμαι με το μυαλό υγιές και καθαρό και έτοιμος για κριτική, η οποία γίνεται όλο και χειρότερη. Αλλά αν για κάποιο λόγο είμαι αυτός που είμαι, είναι εξαιτίας της δουλειάς μου και των συμπαικτών μου. Είμαι χαρούμενος. Σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου, είναι ένα ερώτημα που ο πρόεδρος μπορεί να απαντήσει καλύτερα από μένα».

Το άρθρο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είμαι έκπληκτος με τη γνώμη των φιλάθλων για εμένα» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα