Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του Θάνου Πλεύρη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η κατάσταση της υγείας του Θάνου Πλεύρη κρίνεται κρίσιμη αλλά παραμένει σταθερή, γεγονός που δίνει κάποια περιθώρια αισιοδοξίας τους γιατρούς που τον παρακολουθούν για πιθανή αναστροφή της δυσμενούς κατάστασης της υγείας του.

Ο 39χρονος δικηγόρος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου από το πρωί της περασμένης Κυριακής που εισήχθη με «εικόνα σήψης» που πιθανώς προκλήθηκε από χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε στα κάτω άκρα.

Παραμένει διασωληνωμένος

ενώ οι γιατροί δίνουν μάχη για να καταπολεμήσουν το μικρόβιο που πιθανότατα αποτελεί την κύρια αίτια της εξαιρετικά κρίσιμης κατάστασης που έχει περιέλθει ο οργανισμός του.

Θετικό στοιχείο η μη περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασής του και το νεαρό της ηλικίας του που αυξάνει τις πιθανότητες να καταφέρει να βγει νικητής στην μάχη για την ζωή του.

Από τους γιατρούς του νοσηλευτικού ιδρύματος επισημαίνεται πως «Από τη θεραπευτική ομάδα του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ διενεργήθηκαν και διενεργούνται όλες οι ενδεδειγμένες θεραπευτικές πράξεις, συντηρητικές και επεμβατικές.Είχαν προηγηθεί αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα, επεμβάσεις που πιθανόν συσχετίζονται ή και οδήγησαν στη βαριά σήψη του ασθενούς».

Το άρθρο Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του Θάνου Πλεύρη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
ομπαμα προσωρινες αδειες οπλοφοριας
Τυχαία Θέματα