Κρίσιμες ώρες για τον Μίκαελ Σουμάχερ

Σε κωματώδη κατάσταση μετέβη στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ ο Μίκαελ Σουμάχερ, που υποβλήθηκε σε επείγουσα νευροχειρουργική επέμβαση την Κυριακή το βράδυ υποβλήθηκε μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις Γαλλικές Αλπεις. «O Σουμάχερ δίνει μάχη για τη ζωή του» αναγράφει τη Δευτέρα ο βρετανικός Τύπος.
Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός BFMTV, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλας 1, ο οποίος έπεσε κάνοντας σκι και χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο, υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία.
Στο νοσοκομείο

της Γκρενόμπλ έχουν φτάσει άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Σουμάχερ, καθώς και θαυμαστές του οι οποίοι αγωνιούν για την εξέλιξη της μάχης που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή.

Η μάνατζέρ του Σαμπίνε Κεμ επιβεβαίωσε το ατύχημα χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες. Ωστόσο, είπε ότι ο 44χρονος φορούσε κράνος και ότι τη στιγμή του ατυχήματος δεν ήταν μόνος του.
Ο Σουμάχερ είχε τις αισθήσεις του όταν μεταφέρθηκε από τους διασώστες με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Μουτιέ, όπου διαγνώστηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Dauphine Libere, στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο στην Γκρενόμπλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα