Κρίσιμες εξελίξεις

Δε φαίνεται να υπάρχει «φως στο τούνελ», όσον αφορά τις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά και τα όσα «τραγελαφικά» συνέβησαν στο χθεσινό Δ.Σ της πράσινης ΠΑΕ. Η ΠΑΕ φαίνεται να οδεύει προς διοίκηση Πρωτοδικείου και πτώχευση, ενώ η παραίτηση τριών μελών του ΔΣ (Τζήμας, Λουμίδης και Χατζηνικολάου), δείχνει να αχρηστεύει την παρούσα διοίκηση.

Οι εξελίξεις αυτές ώθησαν σε παραίτηση τον Δημήτρη Γόντικα,

ενώ το τραγικό απ’ όλα είναι πως οι Ανδρέας Βγενόπουλος και Αδαμάντιος Πολέμης απέσυραν τα χρήματα που είχαν αποφασίσει να βάλουν στην ομάδα.

Ο Βγενόπουλος είχε τονίσει στον Δημήτρη Γόντικα, πως αν υπάρξει αλλαγή των δεδομένων στο Δ.Σ. να μην χρησιμοποιηθούν τα χρήματα που έδωσε για την ΑΜΚ. Μετά όμως τις παραιτήσεις και την διάλυση του Συμβουλίου, ο «Mr Mig» ενημερώθηκε από τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ πως τα χρήματα δεν μπορούν να επιστραφούν.

Μετά απ’ όλα αυτά ο «Βγενό» ξεκαθάρισε πως θα κινηθεί δικαστικά αν τα χρήματα που κατέθεσε δεν υπάρχουν και ότι θα είναι και πάλι «ενεργά» μόλις δημιουργηθεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ένταση στο Διοικητικό Συμβούλιο υπήρξε και όταν συζητήθηκε το θέμα με την πρόθεση του Αδαμάντιου Πολέμη να μη βάλει τα χρήματα που είχε υποσχεθεί, με αποτέλεσμα να τα ακούσει από τους Θανάση Γιαννακόπουλο, Μίμη Δομάζο και Βασίλη Κωνσταντίνου.

Έπειτα από τις χθεσινές κρίσιμες εξελίξεις, ορίστηκε ΓΣ για τις 18 Απριλίου, καθώς εκτός όλων των άλλων οι «πράσινοι» θα χρειαστούν 19 εκατ. ευρώ για την τελική άδεια, έτσι ώστε να αποφύγουν την τιμωρία από την UEFA.



Keywords
Τυχαία Θέματα