Κουκουλόπουλος σε Μπαλτάκο: «Όχι» σε λεονταρισμούς περί πρόωρων εκλογών

«Ξαναχτύπησε» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος μετά την καταψήφιση άρθρων του πολυνομοσχεδίου που προέβλεπε την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας, καθώς αυτή τη φορά «τα έβαλε» με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο.

Αναλυτικότερα, ο κ. Κουκουλόπουλος μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα αυθαίρετα

άσκησε σκληρή κριτική στον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο για το τελεσίγραφο περί προκήρυξης εκλογών σε περίπτωση που καταψηφιστεί νομοσχέδιο με προαπαιτούμενα.

Όπως είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ: «Λεονταρισμοί περί πρόωρων εκλογών εάν δεν ψηφιστεί ένα νομοσχέδιο δεν μπορούν να εκφράζονται από πρόσωπα των οποίων ο θεσμικός ρόλος υπαγορεύει αυτοπεριορισμό».

Εξάλλου, έστρεψε τα «βέλη» του και προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αλλά και την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης σχετικά με τη φημολογούμενη άρση του «παγώματος» των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. «Δεν θα κουραστούμε, να λέμε στους ξεκούραστους τεχνοκράτες ότι πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας δεν θα γίνουν δεκτές», είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα