Κούγιας: «Πάω στη Θεσσαλονίκη για τον Αρη»

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται τη Δευτέρα ο Αλέξης Κούγιας για να συζητήσει το ενδεχόμενο να αναλάβει τον Αρη.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε με χθεσινές του δηλώσεις πως το σενάριο έχει προχωρήσει για να γίνει πραγματικότητα και μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει ένα ενδιαφέρον κάποιων ανθρώπων που με έχουν προσεγγίσει με σκοπό να ξαναδημιουργηθεί ο Αρης. Οχι ο σημερινός

Αρης, που παίρνει δανεικούς από τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης.

Ενας κανονικός Αρης. Ο Αρης, όπως και όλες οι μεγάλες ομάδες, δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά ένα κοινωνικό κίνημα. Σε μια τέτοια πρόταση αν αγαπάς το ποδόσφαιρο δεν λες όχι».

Ο Κούγιας, που προχθές ανακοίνωσε ότι φεύγει απ' την Παναχαϊκή, υπογράμμισε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Μετρόπολις» πως τον κάλεσαν ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Αρη, Πάνος Στεφανίδης, και του τηλεφώνησαν και οι βετεράνοι της ομάδας, Σπυρίδων και Κατσιαούνης. «Θα ήθελα κι έναν Συνδεσμίτη του Σούπερ-3 στη διοίκηση, ξέρω ότι είναι καθαροί» είπε.

Στο ερώτημα πού θα παίξει ο Αρης, αν υποβιβαστεί, δήλωσε: «Ολα εξαρτώνται από τα οικονομικά δεδομένα. Στη Φούτμπολ Λιγκ μια ομάδα έχει το πολύ 300.000 ευρώ από διαφημίσεις και ΟΠΑΠ. Οπότε μένουν οι εισπράξεις από τα διαρκείας, τα απλά εισιτήρια και τους χορηγούς. Βάζεις κάτω τα οικονομικά δεδομένα, αν τα χρήματα αυτά μαζί με αυτά που μπορείς να διαθέσεις εσύ αρκούν για όλα τα έξοδα, τότε μπορείς να παίξεις και στη Φούτμπολ Λιγκ».

Keywords
Τυχαία Θέματα