Κορονοϊός διαρρήξεις: Χτυπούσαν τα κλειστά καταστήματα εστίασης

Κορονοϊός διαρρήξεις: Τα κλειστά καταστήματα, λόγω κορονοϊού, μπαράκια και καφετέριες, κυρίως στην ακτογραμμή, στο ύψος του Αλίμου και άλλων συνοικιών, είχε βάλει στο στόχαστρο τριμελής σπείρα Αλβανών διαρρηκτών. Εξαπέλυαν εισβολές μέσα στη νύχτα και σε… φορτηγό(!) μετέφεραν, φόρτωναν και φυγάδευαν επαγγελματικό εξοπλισμό, μεγάλης αξίας, αλλά και μεταλλικά βαρέλια(!) με μπύρα και άλλα ποτά! Σε μια παρόμοια επιχείρηση της τριμελούς σπείρας των διαρρηκτών των Νοτίων Προαστίων, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενημερωμένοι για τις συνεχείς ληστρικές εισβολές, άγνωστών, έως εκείνη τη στιγμή, κακοποιών,

περιπολούσαν με τεταμένη την προσοχή τους σε κλειστά καταστήματα εστίασης.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Έτσι, όταν αντελήφθησαν ότι φόρτωναν στην καρότσα του φορτηγού βαρέλια με μπύρα(!), επενέβησαν, ακινητοποίησαν τους τρεις Αλβανούς υπηκόους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αλίμου. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, «εξαρθρώθηκε σπείρα η οποία διέπραττε συστηματικά κλοπές σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων, από τα οποία αφαιρούσαν επαγγελματικό εξοπλισμό, φιάλες αερίου, μεταλλικά βαρέλια μπύρας και άλλα αντικείμενα αξίας».

Κορονοϊός διαρρήξεις: Στη μαύρη αγορά τα κλοπιμαία

Ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όσα αφαιρούσαν τα διοχέτευαν για πώληση στη «μαύρη αγορά» σε χαμηλότερες της αξίας τους τιμές, απίστευτες είναι οι συνθήκες σύλληψης των τριών αλλοδαπών δραστών, όπως αναφέρεται από την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής. «Λίγο πριν, τα μέλη της συμμορίας», σημειώνεται «είχαν μεταβεί με φορτηγό σε ισόγειο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Άλιμο και αφού έθραυσαν τον υαλοπίνακα, εισήλθαν σε αυτό και αφαίρεσαν μεταλλικά βαρέλια με οινοπνευματώδη ποτά και φιάλες αζώτου.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, τους εντόπισαν εντός του καταστήματος και αφού τους ακινητοποίησαν, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αλίμου. Στην κατοχή τους βρέθηκαν σιδερένιος λοστός, κόφτης, τρία κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό». Από την έρευνα, που ακολούθησε , εξιχνιάσθηκαν επιπλέον επτά περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων.

Βρέθηκε επαγγελματικός εξοπλισμός

Σε έρευνα, που ακολούθησε στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επαγγελματικός εξοπλισμός που είχε αφαιρεθεί από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, μικροποσότητα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται, καταλήγει η Αστυνομία.

Δείτε ακόμηΒίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο – Τα πήραν όλα σε… 66″Στοιχεία σοκ για την επίθεση με βιτριόλι – Σχεδίαζε νέο χτύπημα στην Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείοΤι θα ανοίξει από Δευτέρα -Κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία και εμπορικά με click away
Keywords
Τυχαία Θέματα