Κολομβία: Πεντακόσια κιλά κοκαΐνη σε δύο λεωφορεία με φιλάθλους (βίντεο)

Έναν νέο τρόπο να μεταφέρουν την κοκαΐνη τους και ταυτόχρονα να μην προκαλέσουν τις υποψίες της αστυνομίας, βρήκαν οι έμποροι ναρκωτικών στην Κολομβία. Ποιος όμως είναι αυτός ο τρόπος;

Οι έμποροι έκρυψαν την κοκαΐνη σε δύο λεωφορεία τα οποία μετέφεραν φιλάθλους που πήγαιναν στο Σαντιάγκο για να παρακολουθήσουν αγώνα της Εθνικής ομάδας της Κολομβίας με τη Χιλή και βέβαια θεωρούσαν ότι έτσι δεν θα προκαλέσουν υποψίες και θα περάσουν τα λεωφορεία

στο οποίο είχαν φορτώσει σε κρύπτες περισσότερο από μισό τόνο κοκαϊνη!!!

Έτσι λοιπόν τα λεωφορεία ξεκίνησαν από το Κάλι, όμως 400 χιλιόμετρα μετά έπεσαν σε έλεγχο της αστυνομίας στην περιοχή Πάστος. Ο έλεγχος αποκάλυψε την κοκαΐνη και το ταξίδι της σταμάτησε εκεί, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συνολική διαδρομή που θα κάλυπταν τα λεωφορεία ήταν 4.000 χιλιόμετρα και θα περνούσαν εκτός από την Κολομβία, από τον Ισημερινό και το Περού μέχρι να φτάσουν στη Χιλή.

«Αυτά τα ναρκωτικά, κρυμμένα μέσα στα λεωφορεία αυτά, προορίζονταν για το Σαντιάγο, και η μέθοδος με την οποία έγινε ήταν από μεταφορά μέσω μερικών τουριστών οι οποίοι πήγαιναν να δουν το μας Κολομβίας-Χιλής,» δήλωσε ο υποστράτηγος Ροντρίγκο Γκονζάλεζ, διοικητής της 4ης Περιοχής της Αστυνομίας της Κολομβίας.

Η κοκαίνη είχε τοποθετηθεί κάτω από τα δάπεδα των λεωφορείων και κάτω από τις θέσεις και των δύο οδηγών, οι οποίοι συνελήφθησαν. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Χιλή υποδέχεται την Κολομβία την Πέμπτη στο Σαντιάγκο και το παιχνίδι είναι στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα