«Κληρώνει» για τους δανεικούς του Θρύλου

Στον Μίτσελ πέφτει το βάρος του μονταρίσματος των «ερυθρόλευκων» για τη χρονιά 2013-14. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, έχοντας ως βάση ένα ρόστερ 36 ποδοσφαιριστών, καλείται να επιλέξει τους παίκτες που θα αποχωρήσουν και σίγουρα, δεν θα είναι λίγοι.

Οι Πειραιώτες μεταξύ άλλων διαθέτουν στο δυναμικό τους, δέκα ποδοσφαιριστές δανεικούς, όπως τους Ντιελνά (Σεντάν), Ζαραδούκα (Άρης), Ποτουρίδη (Πλατανιάς), Σάμαρη (Πανιώνιος), Βασιλόγιαννη (Κέρκυρα), Τάτο (Άρης), Σουμπίνιο (Ατρόμητος), Διαμαντάκο (Άρης), Κατάι

(Βοϊβοντίνα) και Γκριμπιτς (OFK Beogard). Ο Μίτσελ, θα κληθεί να επιλέξει ποιους από αυτούς θα κρατήσει φέτος στο ερυθρόλευκο ρόστερ, παίρνοντας τους μαζί του στην προετοιμασία.

Επίσης θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις και για τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους. Πρόκειται για τους Μάρκο Πάντελιτς, Αριέλ Ιμπαγάσα, Φρανσουά Μοδέστο και Χουάν Πάμπλο Πίνο και Ρόι Κάρολ. Σχεδόν σίγουρο πρέπει να θεωρείται πως θα ανανεώσει ο Ιρλανδός γκολκίπερ ενώ για τους υπόλοιπους δεν υπάρχει ίδια σκέψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα