Κλίντον -Τραμπ: Κλείνει η ψαλίδα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Κάτω από το 3% περιορίζεται πλέον δημοσκοπικά το προβάδισμα της Χίλαρι Κλίντον έναντι του Ντόναλντ Τραμπ, εν όψει των προεδρικών εκλογών στις 8 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Ipsos, το ποσοστό της Κλίντον, υποψήφιας του Δημοκρατικού Κόμματος, ανέρχεται στο 42% ενώ του Τραμπ, υποψήφιου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, στο 39%.

Σημειώνεται ότι σε δημοσκόπηση

της ίδιας εταιρείας την περασμένη εβδομάδα, το προβάδισμα της Κλίντον άγγιζε τις 8 ποσοστιαίες μονάδες.

Στηρίζει Ράιαν ο Τραμπ

Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε σήμερα ότι θα στηρίξει τον Πολ Ράιαν, τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, καθώς και δύο γερουσιαστές του κόμματος που επιδιώκουν την επανεκλογή τους στις επόμενες εκλογές.

«Χρειάζομαι μια Γερουσία και μια Βουλή ελεγχόμενη από τους Ρεπουμπλικάνους για να επιτύχω όλες τις αλλαγές που πρέπει να κάνουμε», είπε ο Τραμπ σε μια προεκλογική συγκέντρωση στο Γκριν Μπέι του Ουισκόνσιν, της Πολιτείας απ’ όπου κατάγεται ο Ράιαν. Εξέφρασε επίσης την υποστήριξή του στους γερουσιαστές Τζον Μακέιν (Αριζόνα) και Κέλι Αγιότι (Νιου Χαμσάιρ), την οποία αποκάλεσε «ανερχόμενο αστέρι».

«Θα έχουμε διαφωνίες, αλλά θα διαφωνούμε σαν φίλοι», πρόσθεσε. «Στην κοινή αποστολή μας για να ξαναδώσουμε στην Αμερική το μεγαλείο της, στηρίζω τον πρόεδρό μας στη Βουλή, τον Πολ Ράιαν», είπε, υπό τις επευφημίες του πλήθους.

Το άρθρο Κλίντον -Τραμπ: Κλείνει η ψαλίδα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα