Κατσέλη: Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασία με άλλα κόμματα

Η πρόεδρος της «Κοινωνικής Συμφωνίας» και ανεξάρτητη βουλευτής Λούκα Κατσέλη διατύπωσε την πρόθεση του κόμματός της να συνεργαστεί με άλλα κόμματα, στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων.

Παράλληλα, η κα Κατσέλη σήμερα το πρωί, μιλώντας στη ΝΕΤ, κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ, ότι «έχει ασπαστεί νεοφιλελεύθερες απόψεις και υπηρετεί συμφέροντα κοινωνικών ομάδων, πράγματα τα οποία εγώ δεν μπορώ να δεχθώ».

Η ανεξάρτητη βουλευτής εξήγησε τα περί

εξυπηρέτησης συμφερόντων, σημειώνοντας ότι «για τη μείωση των κατώτερων μισθών η σύγκρουση δεν έγινε με τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών, αλλά με κάποια συμφέροντα στο εσωτερικό της χώρας, όπως επιχειρηματίες και τραπεζίτες».

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλα κόμματα, δεδομένου του χαμηλού ποσοστού που καταγράφει η Κοινωνική Συμφωνία στις δημοσκοπήσεις, η Λούκα Κατσέλη δήλωσε «ανοιχτή σε κάτι τέτοιο, στη βάση προγραμματικής σύγκλισης».

«Μέχρι πρότινος ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε όχι σε όλα, αλλά τώρα κάνει κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις. Ο κ. Κουβέλης λέει ότι οι δεσμεύσεις της χώρας πρέπει να τηρηθούν. Εμείς λέμε ότι οι δεσμεύσεις κακώς ελήφθησαν και πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να το αλλάξουμε αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Κατσέλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα