Κάτοικος Στάμφορντ Μπριτζ ο Μουρίνιο

Σε παλιά λημέρια επιστρέφει ο Ζοσέ Μουρίνιο που από σήμερα (Δευτέρα, 10/06) είναι και με τη βούλα κάτοικος Στάμφορντ Μπριτζ. Ερωτηθείς για το αν θεωρεί ακόμα τον εαυτό του ως Special One, εκείνος έδωσε τη χαρακτηριστική ατάκα της συνέντευξης Τύπου: «I am the happy one», δηλαδή «είμαι ο χαρούμενος», τόνισε και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι ο ίδιος άνθρωπος με το ίδιο πάθος και παλιότερα. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι σε έναν σύλλογο και αγαπώ αυτόν τον σύλλογο. Ελπίζω να πετύχω περισσότερα απ' όσα πέτυχα

την πρώτη φορά», ήταν τα πρώτα λόγια του Μουρίνιο κατά την παρουσίασή του ως νέου τεχνικού της Τσέλσι.

Ερώτηση έγινε και για τις σχέσεις του με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς το 2007 όταν ο Ρώσος απέλυσε τον Πορτογάλο τεχνικό από το πόστο του ο Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος απάντησε: «Ό,τι ακούστηκε δεν ήταν αλήθεια. Ήταν κοινή συναινέσει. Ήταν μια λυπητερή στιγμή, που ωστόσο δεν μετανιώνω. Πλέον περιμένω να δουλέψουμε μαζί κάτω από καλύτερες συνθήκες, δηλαδή με σταθερότητα».

Οι ατάκες του Μουρίνιο ωστόσο δεν περιορίστηκαν μόνο στον τίτλο του happy one καθώς λίγο πιο μετά αποκάλεσε τον εαυτό του... θαλασσοπόρο! «Είμαι Πορτογάλος. Πάντα μου άρεσαν οι περιπέτειες. Και όπως οι Πορτογάλοι του παρελθόντος πάντα ήμουν θαλασσοπόρος», είπε ο Μουρίνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα